به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکور زاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: در ۹ ماهه ابتدایی سال جاری ۳۱ هزار و ۷۵۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد افزایش نشان می دهد.
وی اذعان داشت: گوسفند با ۳۳ درصد و پس از آن گاو دو رگ به خصوص دورگ نژاد سیمنتال با ۲۳ درصد بیش ترین سهم را در تولید گوشت قرمز دارا هستند.
مشکور زاده، گاو اصیل، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار داشت: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اهم تمهیدات و اقدامات صورت گرفته جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان هستند.
انتهای پیام/گ