رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: جلوی هدر رفت ۲۰ درصد محصولات کشاورزی استان همدان گرفته شده است.

جلوی هدر رفت ۲۰ درصد محصولات کشاورزی استان همدان گرفته شده است به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛رضوانی جلال،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از ایجاد ۱۵۵هزار تن ظرفیت ذخیره سازی در سرد خانه های استان خبر داد و افزود: با ایجاد آنها زمینه برای ذخیره کردن محصولات کشاورزی استان فراهم شده و از هدر رفت ۲۰ درصد محصولات کشاورزی تولیدی در استان کاسته شده است.

مدیر کل جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه استان همدان بیشتر از سهم مساحتش در کشور تولید محصولات کشاورزی دارد اظهار داشت: با اینکه ۱/۲ درصد مساحت کشور را داریم ولی ۴/۵ درصد محصولات کشاورزی کشور را تولید و وارد بازار های داخلی و خارجی کنیم.

وی  گفت: امسال در سی و دومین دوره از تجلیل از برترین های بخش کشاورزی ، از۷نفر در حوزه های  کشت گندم آبی ، باغات انگور،کشت سیب زمینی ، سایت جامع الگویی، کانون یادگیری،صنایع تبدیلی بهره برداری از اب و خاک از استان همدان به عنوان افراد برگزیده کشوری در حوزه کشاورزی معرفی شده اند.

وی با بیان اینکه علاوه بر این افراد ۲۹ نفر هم در بخش های مختلف کشاورزی در سطح استان برگزیده شده اند افزود:  باید فعالیت کشاورزی در استان در بخش های مختلف به خصوص در سه حوزه حفظ و پایداری تولید ، حفظ محصولات تولید شده توزیع مناسب محصولات با برنامه ریزی بهتر انجام شود تا هم سوداور بیشتر و هم بازار برای مردم کنترل و مناسب تر شود.

انتهای پیام/ا

7 کشاورز استان همدان نمونه کشوری

برچسب ها: کشاورزی ، سردخانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار