به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ گلاب از تقطیر گل محمدی به دست میآید که از نظر عطر در میان سایر گلها ممتاز است و خواص درمانی فراوانی دارد.
در این مطلب برخی از خواص گلاب را بیان میکنیم.
گلاب، التهاب لثه را تسکین میدهد و دندانها را تقویت میکند؛ همچنین بوی بد دهان را نیز از بین میبرد، برای این منظور باید دهانتان را با گلاب غرغره کنید؛ استفاده از دهانشویه گلاب موجب استحکام لثه میشود و به درمان برفک و آفت دهان کمک شایانی میکند.
عطر و رایحه گلاب نقش موثری در کاهش اضطراب و استرس دارد.
گلاب، خستگی بدن را از بین میبرد.
گلاب از پوست در برابر عفونتهای باکتریایی محافظت و به حفظ تعادل pH پوست کمک شایانی میکند.
گلاب، پف چشم را بهبود میبخشد.
برای رفع جوش از ترکیب گلاب و آب لیمو استفاده کنید؛ برای این منظور باید یک قاشق غذاخوری گلاب را با یک قاشق غذاخوری آبلیمو با هم مخلوط و پنبهای را به این محلول آغشته کنید؛ سپس این پنبه را روی جوشهایتان قرار دهید؛ پس از ۱۰ دقیقه صورت خود را با آب بشویید.
افراد برای نرمی و لطافت پوست باید پارچهای نخی و تمیز را به گلاب آغشته کنند و آن را ۲۰ دقیقه روی صورتشان بگذارند؛ گلاب به علت خاصیت ضدعفونیکنندگی که دارد به پاکسازی منافذ پوست کمک و از بروز جوشهای چرکی و سرسیاه جلوگیری میکند.
آب جوش: به ازای هر نفر یک تا یک و نیم فنجان
دارچین: نصف چوب
شکر: به ازای هر نفر یک قاشق غذاخوری
گلاب: به ازای هر نفر یک و نیم قاشق غذاخوری
برای تهیه دمنوش گلاب و دارچین باید دارچین و گلاب را همراه آب جوش در قوری بریزید، سپس شکر را به این ترکیب اضافه کنید و آن را ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا به خوبی دَم بکشد.
افرادی که دچار زخم گوارشی، اسهال و نفخ شدید هستند و مبتلایان به بواسیر (هموروئید) باید از گلاب استفاده نکنند.
انتهای پیام/