محمدرضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: در روزهای سرد سال برای اینکه افراد سیستم ایمنی بدنشان در برابر عفونتهای ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا در وضعیت مناسبی قرار داشته باشد، باید مصرف سبزیجات و میوه را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی ادامه داد: افراد برای آنکه استخوانهایی محکم داشته باشند، باید مصرف لبنیات را در برنامه غذایی روزمره خود قرار دهند، زیرا کلسیم موجود در لبنیات سبب تقویت بافت استخوانی شده و هنگام سر خوردن صدمات کمتری به فرد وارد می شود.
حاجی حیدری در خصوص سستی افراد در هوای برفی و فصول سرد سال عنوان کرد: افرادی که دارای مزاج سرد هستند، در فصل سرد و در روزهای برفی دچار سستی و بیحالی میشوند که برای رفع مشکل باید مصرف غذاهایی با طبع گرم را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه افراد باید با مصرف ویتامین A و C، سیستم ایمنی بدن خود را در برابر بیماریهای فصلی مانند آنفولانزا تقویت کنند، گفت: همچنین باید برای داشتن سیستم گوارشی مناسب در هوای سرد از مصرف انواع سوپ و آش که حاوی ویتامینهای مختلف بوده غافل نشوند.
وی یادآور شد: مصرف غذاهای گرم مانند زنجبیل، باعث جلوگیری از سستی و خوابآلودگی افراد در روزهای برفی و در فصول سرد سال میشود.
انتهای پیام/