به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،لاله بشیرزاده مسئول آموزش زنان روستایی و عشایر سازمان جهادکشاورزی هرمزگان در دهمین جلسه ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان گفت: راه اندازی صندوق توسعه خرد زنان روستایی شتاب بیشتری گرفته و اکنون تعداد صندوق ها از 42 صندوق در سال 94به 92 صندوق رسیده است.
وی افزود: بیش از سه هزار و 600 نفر از زنان روستایی در ده شهرستان استان عضو این صندوق هستند و اکنون اعتبار این صندوق ها به بیش از پنج میلیارد و 400 میلیون تومان رسیده است.
مسئول آموزش زنان روستایی و عشایر سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته هر سال 30 صندوق جدید در روستاهای بالای 150خانوار استان ایجاد می شود و تا 9 سال آینده این صندوق در همه 385 روستای بالای 150 خانوار استان راه اندازی می شود.
بشیرزاده افزود: تولید صنایع دستی، صنایع غذایی و بسته بندی و تولید محصولات دامی و گیاهی از مهم تری مشاغل راه اندازی شده در این صندوق است.
وی گفت: توسعه اشتغال پایدار در روستاها، توانمندسازی زنان روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستایی و ایجاد مهاجرت معکوس از شهر به روستا از اهداف راه اندازی صندوق توسعه خرد زنان روستایی است.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان نیز در این جلسه گفت: صندوق توسعه خرد زنان روستایی ازنمونه های موفق توسعه اقتصاد مقاومتی است که باید در سطح استان گسترش یابد.
علی رئوفی افزود: مدیران دستگاه های اجرایی با توجه به ایام دهه فجر به ارائه عملکرد و دستاوردهای خود برای مردم بپردازند و اهداف و دستاوردهای نظام اسلامی را در دیدارهای مردمی و شهرستانی تبیین کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی هرمزگان نیز در این جلسه گفت: دستگاه های اجرایی استان باید طرح های اقتصاد مقاومتی را با جدیت بیشتری پیش ببرند و سعی کنند برای طرح ها اعتبارات ملی جذب کنند.
صالح دریانورد افزود: جذب اعتبارات ملی از شاخص های ارزیابی مدیران دستگاه های اجرایی و دولتی است.
بررسی عملکرد و ارائه آخرین وضعیت طرح های اقتصاد مقاومتی دستگاه های مختلف استان از دیگر موضوعات این جلسه ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان بود.
انتهای پیام/ف