به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصوری رئیس کمیته فضایی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مراسم روز فناوری فضایی که در وزارت ارتباطات برگزار شد، گفت: در گذشته ما در تحریم بودیم اما خوشبختانه توانستیم با تلاشهای صورت گرفته رشد خوبی در حوزه فضایی داشته باشیم، اتفاقات علمی در دنیا در 150 سال گذشته با اختراعهایی چون ماشین بخار آغاز شده و امروز به علوم فضایی و فناوریهای نو رسیده است.
وی ادامه داد: با رشد علوم فضایی و فناوریهای نو، رشد کشور ما در اقتصاد و بهرهمندی از توانمندیها نقش مؤثری دارد، خوشبختانه در بحث پرتابگرها خوب عمل کردیم و این موجب افتخار برای کشور است.
منصوری عنوان کرد: سال 68 خواستهها در حوزه فضایی این بود که بتوانیم موشکی با قابلیت چرخش به دور زمین داشته باشیم اکنون در زمینه قدرت موشکی در زمره چند کشور برتر دنیا هستیم و باید در بحث مخابرات نیز سرعتمان را چند برابر کنیم و در این صنعت خودکفا شویم.
رئیس کمیته فضایی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بسیاری از صنایع در کشور صادرات نداریم، افزود: 90 درصد اقتصاد ما وابسته به نفت و منابع طبیعی است که این ضعف بزرگی برای کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: با جذب نخبگان میتوانیم بسیاری از مشکلات کشور را رفع کنیم، بیتوجهی به نخبگان گذشته منجر به فرار مغزها از کشور شد ما نخبگان بسیاری چون شهید شهریاری در کشور داشتیم؛ اگر این افراد در ایران میماندند اکنون میتوانستیم به جایگاههای بزرگی در دنیا دست پیدا کنیم، جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور که به ملت و رهبر وفادار هستند به رشد علم و اقتصاد کشور کمک خواهد کرد.
منصوری با اشاره به تصویب قانونی در زمینه آموزش و پرورش گفت: ما قانونی را به مجلس میبریم که در علم، صنعت و رشد اشتغال تحول ایجاد خواهد کرد، آموزش و پرورش ما بر اساس نظام 50 سال قبل فعالیت میکند، با این آموزش و پرورش نمیتوانیم در عرصه علم و فناوری موفق باشیم نخبگان ما اکنون در مسیر اشتباهی تحصیل میکنند و همان کتابهایی را می خواهند که دانشآموزان معمولی در مدارس با آن آموزش میبینند.
رئیس کمیته فضایی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خلاقیت در 13 سالگی شروع میشود و در صورتی که دانشآموزی در این سن بتواند در شغلی مهارت کسب کند میتواند در اقتصاد کشور دست داشته باشد، علت آنکه اکنون در دانشگاهها کارآفرینی تدریس میشود این است که باید بتوانیم به تکنولوژیهای نو دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به جزئیات این قانون جدید در زمینه تحول آموزش و پرورش گفت: با تصویب این قانون در مجلس شاهد تحول آموزش و پرورش خواهیم بود و هر دانشآموز میتواند هر رشته یا مهارتی را که به آن علاقه دارد از سنین کودکی بر اساس شخصیت و ژنتیک خود دنبال کند به کمک این قانون شاهد تحول در کشور خواهیم بود و میتوانیم در زمره کشورهای توسعه یافته قرار گیریم.
انتهای پیام /