دکتر سید حمید عبدی رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:نظارت های دامپزشکی در حوزه بهداشتی و شرعی در کشتارگاه در سه مرحله معاینه پیش از کشتار ،حین کشتار و پس از کشتار انجام میشود تا گوشت استحصالی بهداشتی و با کیفیت برای مصرف کنندگان تولید شود.
وی افزود:در پی بازرسیهای روزانه بهداشتی از دامهای ذبحشده در کشتارگاه این شهرستان ، لاشه یک رأس بز به دلیل مار گزیدگی و تب دار بودن لاشه با نظارت ناظران دامپزشکی،ضبط و معدوم شد.
دکتر عبدی گفت :مخاطرات بهداشتی ، آلودگی ها و بیماری های خطرناک دامی و مشترک بین انسان و دام همواره می تواند از طریق دام ، فرآورده های خام خوراکی و غیر خوراکی دام به جمعیت انسانی سرایت نماید.
انتهای پیام/غ