نشست خبری فیلم سینمایی «سرو زیر آب» در غیاب بابک حمیدیان در پردیس سینما گالری ملت برگزارشد.

یکی از ارزان ترین فیلم های دفاع مقدس را ساختم/ فیلمنامه شانزده بار بازنویسی شدبه گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «سرو زیر آب» با حضور ؛ محمدعلی باشه آهنگر ؛کارگردان فیلم، سید حامد حسینی؛ تهیه کننده، مسعود رایگان، رضا بهبودی، مهتاب نصیرپور، مینا ساداتی، ستاره اسکندری؛ بازیگران فیلم، علیرضا زرین دست؛ فیلمبردار، عباس بلوندی؛ طراح صحنه و لباس، حمید باشه آهنگر؛ تدوینگر، امیرحسین قاسمی؛ صداگذار و با مدیریت محمود گبرلو عصر امروز چهارشنبه 17 بهمن‌ماه در پردیس سینما گالری ملت برگزارشد.

در ابتدای جلسه خبرنگاری درباره ساختار فیلمنامه پرسید که باشه‌آهنگر درباره قصه و اثرگذاری هر داستان‌ بر داستان‌های دیگر توضیح داد و افزود: قصه ما، قصه معراجی است که این اتفاق در آن رخ می‌دهد.

خبرنگار دیگری در ادامه درباره ادامه مسیر کاری این کارگردان سوالی را مطرح کرد که وی پاسخ داد: به من قوت قلب می‌دهید و من در ادامه راهم مصمم می‌شوم.

وی گفت: در حین ساخت این فیلم من را بسیار اذیت کردند. فیلمنامه شانزده بار بازنویسی شد و نفس همه ما را گرفت. می‌خواستند ببینند من بیشتر ملی‌گرا هستم یا شیعه؟! این مسیر را دوست دارم و امیدوارم بتوانم خوب کار کنم و مجبور نشوم هر 6 سال یک بار فیلم بسازم.

یکی از خبرنگاران در ادامه درباره علت طولانی شدن ساخت این فیلم و عدم همکاری سازمان‌ها پرسید که باشه‌آهنگر در پاسخ گفت: واقعا نمی‌دانم بگویم یا نه. دو تا از اسامی فیلم یعنی سیاوش و جهانگیر را می‌گفتند باید عوض کنیم.  مسئله دیگر کار بحث ادیان ما بود. من شش سال قبل هم بحث ادیان در کشور را مطرح کردم. این کشور برای همه ما است. در یک نسبت بندی مربوط به آن زمان شهدای زرتشتی ما خیلی زیاد بودند. شهدای کلیمی و مسیحی کم نداشتیم. حتی شهید بهایی هم داشتیم که در مورد آنها می‌توان فیلم ساخت. شهید مطهری مارکسیست‌ها را دعوت می‌کند... اما به من می‌گفتند زرتشتی‌ها را بردار و اهل سنت را به جای آنها بگذار! از این دست مشکلات واقعا خیلی در ساخت فیلم داشتیم.

یک مورد دیگری که فیلمنامه بخاطر آن شش ماه معطل ماند، این بود که در فیلمنامه نوشته بود «پیکرها را با طناب می بندند». آن ها می گفتند چرا با این کلمه ها با شهدا برخورد کردید؟! پس از شش ماه رفتم و پرسیدم چکار کنم؟ گفتند کلمه «روبان» بگذار تا مشکلت حل شود.

سید حامد حسینی، تهیه کننده درباره بودجه فیلم گفت: این فیلم خیلی گران نشده است و به نسبت هزینه هایی که برای برخی از فیلم های دفاع مقدس در این سال ها شده و با این پروداکشن و...یکی از ارزان ترین فیلم ها در این حوزه شده است.

 باشه آهنگر نیز در این زمینه گفت: خوشحالم که نگران فیلم بیت المال هستید، اما این چه رانتی است که باید 5 سال درگیر آن باشم. اگر بخش خصوصی حامی این کار بود، اینقدر معطل نمی شدم و تهیه‌کننده‌ام ماشینش را برای ساخت فیلم نمی‌فروخت! امیدوارم بتوانم فیلمنامه ای بنویسم که بخش خصوصی حامی آن باشد.

خبرنگار دیگری در مورد موسیقی فیلم پرسید که باشه‌آهنگر گفت: قرار بود آقای علیزاده موسیقی فیلم بسازد اما به مشکلاتی برخوردیم و این همکاری میسر نشد. تصمیم گرفتیم بهزاد عبدی کمک کند و موسیقی انتخابی به ما بدهد، اما او گفت شاید بتواند موسیقی متن بسازد و به ما برساند و شبانه‌روزی تلاش کرد تا موسیقی به ما برسد.

خبرنگار دیگری از مینا ساداتی درباره علت همکاری وی با بابک حمیدیان پرسید و ساداتی در پاسخ گفت: این سوال ربطی به فیلم ندارد و ما هم از این مسئله عصبانی هستیم که چرا همیشه ما را باهم دعوت می‌کنند.

یکی از خبرنگاران در ادامه از کارگردان درباره دو منظوره بودن فیلم و احتمال ساخت سریالی از آن پرسید که باشه‌آهنگر گفت: من درخواستی برای تهیه نسخه سریال این فیلم داشتم. این فیلم سینمایی یک بخش از سریال است و قرار است به قومیت ها و ادیان دیگر هم برسیم. البته هنوز آن را به هیچ جایی ارائه نداده‌ام.

 

 انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.