به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ سعید یگانه پور مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابورد گفت: با توجه به اهمیت کنترل مواد غذایی در سطح تولید و توزیع، بازدید مشترک با اداره اماکن نیروی انتظامی و اتحادیه صنف قنادان از شیرینی فروشان سطح شهردر دستور کار قرار گرفت.
وی با تاکید بر لزوم رعایت مقررات بهداشتی و عدم افزودن افزودنیهای غیر مجاز افزود: پس از انجام نمونه برداری از مواد غذایی در معرض عرضه تعدادی از واحدهای مذکور و مشخص شدن نتایج آزمایشگاهی که دلالت بر استفاده از افزودنیهای غیر مجاز داشت، کارگاههای مذکور پس از اجرای مراحل قانونی، با همکاری مراجع انتظامی، پلمپ گردید.