نخستین جلسه ستاد برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ نخستین جلسه ستاد برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران، امیرمسعود شهرام نیا قائم مقام رئیس نمایشگاه، یحیی دهقانی معاون اجرایی نمایشگاه و مدیران کمیته‌ها روز چهارشنبه(2 اسفند ماه) در سالن زنده یاد علی عاشوری برگزار شد.

جوادی در این نشست با اشاره به روند انتخاب مدیران کمیته‌ها گفت: تصمیم‌گیری درباره موضوع کلانی همچون برگزاری نمایشگاه کتاب تهران نیازمند انجام گفت‌و‌گوهایی در ابعاد مختلف است. خوشبختانه پس از گفت‌وگو‌های فراوان تصمیم‌گیری انجام شد و امیدوارم با شتاب بخشیدن به فعالیت‌های اجرایی بتوانیم تاخیر به وجود آمده در فعالیت‌های اجرایی را بر طرف کنیم.

وی با تاکید بر همکاری معاونت فرهنگی، موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی و تشکل‌های نشر در برگزاری این رویداد فرهنگی گفت: باید تلاش شود تا نمایشگاه با شکوه تر از پیش برگزار شود زیرا اگر خللی در این موضوع ایجاد شود، تمامی افراد متضرر می‌شوند و اگر در برگزاری نمایشگاه هم توفیق یابیم، نتیجه آن به پای همه ما نوشته خواهد شد. باید با همدیگر تعامل داشته باشیم. از سوی دیگر نمایشگاه کتاب تهران یک مقوله فرهنگی است و اقتضای بیشتری دارد تا اخلاقی‌تر این موضوع را پیش ببریم و امیدوارم این روند خوب طی شود.

رئیس سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تاکید بر ضرورت انتقال تجربیات معاونت امور فرهنگی و موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی به صنف اعلام کرد: بارها دکتر صالحی تاکید کرده‌اند تا واگذاری حداکثری به صنف انجام شود زیرا قائل به عقب گرد در این حوزه نیستیم. معاونت امور فرهنگی و موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران نیز باید تجربیات خود را در اختیار صنف قرار دهد؛ زیرا تجربیات زیادی در این دو نهاد وجود دارد و ما آن‌ها را در اختیار صنف قرار می‌دهیم زیرا به نفع نشر و کتاب است.

وی ضمن تبریک به معاون اجرایی نمایشگاه نیز گفت: امیدوارم آقای دهقانی با سعه صدر و حضور در نشست‌های نمایشگاه و صنف، امور اجرایی نمایشگاه را مدیریت کند. البته اسماعیلی‌راد نیز با توجه به تجربه سال گذشته به عنوان مشاور اجرایی نمایشگاه در مشاوره‌ها و اجرای امور همراه خوبی هستند.

جوادی همچنین با اشاره به رعایت ضوابط قانونی از سوی مدیران کمیته‌ها گفت: باید تلاش شود تا نشر رونق بگیرد و باید نگاه صرفه‌جویانه محور در فعالیت‌های نمایشگاه حاکم شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در نقطه اصلی امید و اتکا چشممان به رحمت خداوند است و در نقطه بعدی امید ما به تلاش مسئولان و مدیران نمایشگاه است که امیدوارم با تلاش دوستان این مهم محقق شود.

در ادامه این جلسه، امیرمسعود شهرام‌نیا؛ قائم مقام رئیس نمایشگاه کتاب با اشاره به روند اجرایی نمایشگاه کتاب تهران گفت: با توجه به اینکه امسال قرار است بخشی از فعالیت‌های نمایشگاه به زیر رواق‌های مصلی منتقل شود، مکان‌یابی و جانمایی بخش‌های مختلف نمایشگاه در اولویت قرار دارد و امیدوارم هر چه سریع‌تر تشکل‌های نشر درباره این موضوع تصمیم‌گیری کنند.

وی همچنین از تعامل خوب با شورای اسلامی شهر تهران خبر داد و گفت: خوشبختانه با پیگیری‌های انجام شده از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، جلسه خوبی با مدیران شهری و معاون اجرایی نمایشگاه برگزار شد و ماموریت‌های بسیاری به نهادهای شهری محول شد.

وی با تاکید بر صرفه‌جویی در هزینه‌های نمایشگاه گفت: مدیران باید در روزهای آینده برنامه‌های کمیته خود را برای تصویب بودجه به کمیسیون مالی تحویل دهند و امیدوارم مدیران به اقتصاد مقاومتی توجه داشته باشند تا بتوانیم هزینه‌های نمایشگاه را کاهش دهیم.

یحیی دهقانی؛ معاون اجرایی سی‌و‌یکمین نمایشگاه کتاب تهران نیز در این جلسه عنوان کرد: افتخار می‌کنم که برای چهارمین سال متوالی در حوزه اجرایی نمایشگاه کتاب تهران فعالیت می‌کنم. من به کار جمعی اعتقاد دارم و امیدوارم با اعتماد به هم بتوانیم نمایشگاه را مدیریت کنیم. البته از آقای اسماعیلی‌راد نیز تشکر می‌کنم که مسئولیت قبول کردند و مطمئنم که تجربیات وی برای صنف و نمایشگاه مفید خواهد بود.

معاون اجرایی نمایشگاه تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم که نماینده‌ای از سوی شورای برنامه ریزی صنف نشر هم در ستاد اجرایی نمایشگاه حضور داشته باشد تا از روند تصمیم‌گیری‌ها و مصوبات مطلع باشند تا در جلسات خود در صنف آن‌ها را بازگو کنند.

همایون امیرزاده؛ عضو شورای نظارت و ارزیابی نمایشگاه گفت: امروز با برگزاری نخستین جلسه ستاد اجرایی نمایشگاه کتاب تهران، زنگ فعالیت‌های اجرایی نمایشگاه به صدا درآمد. امیدورام با هم‌افزایی میان مدیران کمیته‌ها، مسیر تعیین شده را به خوبی به انجام برسانیم. گفت‌و‌گوهایی که در این جلسات مطرح می‌شوند، مقدمه‌ای برای آرایش اجرایی نمایشگاه است.

وی با تاکید بر واگذاری بیشتر و بهتر نمایشگاه به صنف ادامه داد: باید تاکید بسیاری روی درآمدزایی در نمایشگاه کتاب تهران باشد تا از این طریق بخشی از بودجه نمایشگاه نیز تامین شود.

در ادامه این جلسه بحث و تبادل و نظر درباره برگزاری نمایشگاه انجام شد و هر یک از مدیران کمیته‌ها به اظهار نظر درباره برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار