به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سرطان به مجموعه بیماریهایی اطلاق میشود که از تکثیر مهار نشده سلولها پدید میآیند؛ عوامل بسیاری در ایجاد این عارضه نقش دارند که از جمله این عوامل میتوان به رژیم غذایی نامناسب، سبک زندگی نادرست، کمتحرکی و آلایندههای زیست محیطی اشاره کرد؛ تغذیه مناسب به پیشگیری و کنترل سرطان کمک شایانی میکند.
مصرف سالاد کلمبروکلی تاثیر چشمگیری در پیشگیری از سرطان دارد.
کلمبروکلی ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
سیر خرد شده یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجهفرنگی خرد شده ۶۰ گرم
آبلیمو تازه یک قاشق سوپخوری
پوست لیمو رنده شده ۲ قاشق چایخوری
ریحان تازه و خُرد شده ۲ قاشق سوپخوری
-در ظرف بزرگی آب را به جوش بیاورید.
-کلمبروکلی را خُرد کنید.
-تکههای خرد شده کلمبروکلی را به همراه کمی نمک در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه بماند.
-سپس تکههای کلمبروکلی را درون آب سرد بریزید تا رنگ سبز کلمبروکلی حفظ شود.
-ماهیتابهای را بر روی حرارت ملایم بگذارید؛ کمی روغن را درون آن بریزید سپس سیر و فلفل را به روغن اضافه کنید و برای ۳۰ ثانیه آنها را حرارت دهید.
-سپس گوجه فرنگی و کمی نمک را به مواد درون ماهیتابه بیفزایید و چند دقیقه آنها را تفت دهید.
-تکههای کلمبروکلی را به همراه یکچهارم قاشق چایخوری نمک به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید و ۲ دقیقه آنها را حرارت دهید سپس ماهیتابه را از روی شعله گاز بردارید.
-اکنون آبلیمو، پوست لیمو و ریحان را به تکههای کلمبروکلی بیفزایید و سالاد را میل کنید.
انتهای پیام/