سید مهدی میرجهانیان در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، با اشاره به بازدیدهای بازرسان اداره بهداشت استان از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی اظهار داشت: با نزدیک شدن به ایام نوروز، این بازرسی با شدت و نظارت بیشتری انحام میشود.
وی افزود: از اوایل بهمن با برگزاری جلسات آموزشی و بازرسیهای خاص ویژه اتحادیهداران مرتبط، موارد بهداشتی به آنها تذکر و ابلاغ شد.
مسئول برنامه بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت اصفهان خاطرنشان کرد: از اول اسفند، بازدیدهای مستقیم از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی مانند هتلها، رستورانها و فست فودها آغاز شده است.
وی گفت: با آغاز این بازرسیها، روزانه در 3 شیفت، 40 اکیپ مامور اداره بهداشت از تمام مراکزی که به هر نحوی با مواد غذایی و سلامت مردم جامعه مرتبط است نظارت میکنند.
میرجهانیان افزود: در سطح شهر اصفهان 10 اکیپ، در شهرستانهای اصفهان 30 اکیپ بازرسی و در مجموع 40 اکیپ در کل استان به بازرسی و نظارت مواد غذایی مشغول هستند.
وی ادامه داد: در صورت وجود هر گونه تخلف توسط مراکز عرضه مواد غذایی، بر اساس قانون و با نظر مقامات قضایی با آنها برخورد میشود.
مسئول برنامه بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت اصفهان تصریح کرد: مانور سراسری بازرسی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به صورت رسمی از 15 اسفند در سراسر کشور کلید میخورد.
وی گفت: این بازرسی تا پانزدهم فروردین ماه سال 97 ادامه خواهد داشت و در روزهای تعطیل، با شدت خاصی انجام میگیرد.
میرجهانیان با بیان اینکه اداره بهداشت بر بهداشت مواد غذایی و مراکز تهیه و توزیع آنها به شدت نظارت دارد، خاطرنشان کرد: در چند روز گذشته حدود 8 تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط بازرسان اداره بهداشت کشف و بر اساس قانون معدوم شد.
انتهای پیام/م