آلفته غذایی لبنانی است که مواد اصلی آن را سبزیجات تشکیل می دهند. آلفته کلمه ای با ریشه عربی و به معنای آشفته و پریشان است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،برای تهیه آلفته یا آشفته لبنانی غذای خوشمزه ای است به مواد ذیل نیاز دارید:

آشفته لبنانی غذایی خوشمزه که نباید آن را از دست داد

مواد لازم:

سینه مرغ آب پز شده 1 عدد

كدو، بادمجان، سیب زمینی ، هویج از هر كدام 2 عدد

نخود پخته شده 1 لیوان

جعفری ریز شده نصف لیوان

پیاز رنده شده 1 عدد

نمك و فلفل و زردچوبه كمی

نان عربی خرد شده و سرخ شده یکی و نصفی لیوان

 مواد لازم برای سُس:

ماست 2 لیوان

سیر رنده شده نرم 2 حبه

ارده 1 قاشق غذاخوری

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

نمك و فلفل به مقدار لازم

 طرز تهیه:

1- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی را پوست كنده به صورت مكعبی شكل كوچك خرد كنید، سپس تمام سبزیجات را در روغن سرخ كنید.

2- پیاز رنده شده را در كمی روغن سرخ كنید تا طلایی رنگ شود سپس مرغ پخته شده را خلال كرده به پیاز اضافه نمایید.

3- به مواد كمی ادویه اضافه كرده و بگذارید قطعات مرغ كمی سرخ و طلایی رنگ شود.

4- كدو، بادمجان، هویج و سیب زمینی سرخ شده را با هم مخلوط كرده، در ظرف پیركسی ریخته، به طوری كه سطح ظرف را به صورت یكنواخت پُر كند، سپس مرغ را روی سطح سبزیجات به صورت یكنواخت بریزید.

5- روی سطح مرغ نخود پخته شده بریزید (می توانید از كنسرو نخود نیز استفاده كنید).

6- تمام مواد لازم برای سُس را با هم مخلوط كرده، روی سطح مواد ریخته، سپس روی آن ها جعفری خرد شده بپاشید.

7- در آخر، روی سطح مواد، نان عربی را كه به صورت مكعبی خرد كرده و در كمی روغن سرخ كرده اید، بریزید.

منبع:الکوثر

انتهای پیام/

پریشان لبنانی را تجربه کنید!

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.