نورعلی عباسپور مدیر کل دفتر انجمن اولیا مربیان وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره نحوه برگزاری دورههای آموزش خانواده عنوان کرد: دورههای مجازی برای این منظور در نظر گرفته شده است و سرفصلهای مشخص شده را آموزش میدهیم البته محور اصلی کار ما ارتباط چهره به چهره و فعالیتهای کارگاهی برای آموزش خانواده است.
وی ادامه داد: سال 96، 15 هزار مربی برای دورههای آموزش خانواده وجود داشته است که با توجه به نیاز، هزار و 300 مربی دیگر هم برای آموزش خانوادهها در نظر گرفته شد.
عباسپور با اشاره به اینکه آزمونی سراسری برای ورود مدرسان جدید آموزش خانواده تابستان برگزار شد، عنوان کرد: سال 97 شناسنامه دقیقی از مدرسان آموزش خانواده ایجاد خواهیم کرد تا برنامههای این دوره با کیفیت بیشتری دنبال شوند و در غالب نرمافزارهای آموزشی ارزیابی عملکردی هم داشته باشیم.
وی با بیان اینکه این مدرسان در برخی حوزهها نظیر مسائل آسیب اجتماعی هم فعالیت دارند، گفت: برخی سازمانها برای آشنایی بیشتر با روند آسیبهای اجتماعی از مدرسان خانواده بهره میگیرند و برنامه مشترکی برای این منظور طراحی شده است که در سال 97 اجرایی خواهد شد.
وی یادآور شد: کتابهای جدید هم در مورد آسیبهای اجتماعی و با رویکرد فضای مجازی در نظر گرفته شده است تا برای آشنایی هر چه بیشتر خانوادهها مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/