مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: در دید و بازدیدهای نوروزی بهتر است به جای مصرف شیرینی و شکلات از میوه استفاده شود.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبداللهی  درخصوص توصیه های تغذیه ای در ایام نورزو گفت: میهمانان باید توجه کنند که نیازی نیست در تمام دید و بازدیدها از شیرینی و شکلات استفاده کنند و به جای مصرف شیرینی و شکلات در دید و بازدیدهای نوروزی بهتر است از میوه استفاده شود، میوه‌ها علاوه بر ویتامین‌ها و املاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازم هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش آنها در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر ازجمله دیابت، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها شناخته شده است.

وی با بیان اینکه مصرف زیاد میوه هم موجب و چاقی می‌شود، گفت: روزانه 2 تا 4 واحد از گروه میوه‌ ها می‌ توان استفاده کرد و هر واحد میوه معادل یک عدد میوه با اندازه متوسط است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه توضیح داد: اگر مردم در طول روز چند دید و بازدید در پیش دارند، هر بار، از یکی از انواع شیرینی، شکلات، آجیل و یا میوه استفاده کنند که با اضافه دریافت انرژی، دچار اضافه وزن و چاقی نشوند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه برای صرف چای، به جای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده شود، تاکید کرد: مصرف مواد قندی و شیرین مثل شربت ها، شکلات، آب نبات، پولکی، گز و سوهان را محدود کنید.

انتهای پیام/

توصیه های تغذیه ای برای تعطیلات نوروز

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار