به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در ادامه با طرز کلوچه خوشمزه بهاری را مشاهده می کنید:
مواد لازم:
کره: 200 گرم
تخم مرغ: یک عدد
روغن زیتون: یک دوم پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: حدود 2 پیمانه
مواد لازم میانی:
قیصی: 10 عدد
گردو: یک پیمانه
دارچین: یک قاشق چای خوری
پودر قند: یک دوم پیمانه (برای تزیین)
بهار و قیصی و کلوچهاش!
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.
سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 دقیقه بپزید.
بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.
منبع: ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام /