عزت الله کاظمی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آغاجاری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه کنترل بیولوژیک در حفظ تنوع زیستی، پایداری اکوسیستم و سلامت مواد غذایی تولیدی تأثیر بسزایی دارد، اظهار کرد: از این رو کلاس آموزشی-ترویجی کنترل بیولوژیک آفات گوجه فرنگی با حضور کارشناسان و صیفی کاران این شهرستان برگزار گردید.
وی بیان داشت: در این کلاس آموزشی کارشناسان و بهره برداران با مواد و ابزار کنترل بیولوژیک آفات و استفاده کم تر از سموم شیمیایی و رعایت دوره کارنس در محصولاتی که مصرف تازه خوری دارند، آشنا شدند.
کاظمی افزود: همچنین در این دوره آموزشی نحوه رهاسازی زنبور براکون در مزرعه گوجه فرنگی به صورت عملی آموزش داده شد.
انتهای پیام/گ