وی ادامه داد: در طرح تحول سلامت بسته های ویژای برای شهروندان که در زندان بسر می برند اتخاذ شده است و هر خدمتی که در مراکز خدمات جامع سلامت ارائه می شود در داخل زندانها به افراد ارائه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی ارتقای سلامت روان زندانیان از برنامه های محوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است که با حضور روانشناسان بالینی در زندان پیگیری می شود و همچنین خدمات سلامت دهان و دندان، تغذیه ،خودمراقبتی، مراقبتهای مادران باردار، غربالگری و سایر مداخلات پیشگیری به صورت جدی با همکاری اداره سلامت زندان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال انجام است .
هاشمی خاطرنشان کرد: قطعا کمک گرفتن از زندانیان بعنوان داوطلبان و مراقبین سلامت و آموزش در زمینه کاهش بیماریها در پیشبرد برنامه های سلامت زندان تاثیر بسزایی خواهد داشت و حضور مراقبین و داوطلبان با آموزشهایی که به همنوعان خود ارائه می کنند لازمه پیشگیری از انواع بیماریها و کاهش رفتارهای پرخطر است.
وی خاطرنشان کرد: در این پایگاه سلامت پزشک، روانشناس، مشاور تغذیه، ماما و فوریتهای سلامت و سایر تیم های سیار سلامت حضور دارند تا بتوانند بهترین خدمات را به زندانیان ارایه کنند.
هاشمی از تیم های سلامت خواست تا فرهنگ سلامت را به هر طریقی در میان تمام زندانیان ترویج کنند تا پس از آزادی با روحیه ای شاداب وسالم به دامان جامعه وخانواده بازگردند.
انتهای پیام/