روزنامه هاآرتص در مطلبی نوشت علی‌رغم مضرات استقرار سامانه اس ۳۰۰ روسی در سوریه برای رژیم صهیونیستی، افزایش روابط روسیه و ایران برای تل‌آویو امری نگران‌کننده‌تر است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان روزنامه صهیونیستی هاآرتص در مطلبی نوشت: در یک دهه اخیر ایران و سوریه برای برخورداری از سامانه دفاع موشکی اس-300 روسیه به عنوان یک مزیت راهبردی برای مقابله با حملات هوایی اسرائیل تمایل زیادی از خود نشان دادند.

در ادامه این مطلب آمده است: اسرائیل سال های متمادی با لابی گری از کرملین خواست این سامانه موشکی را به ایران و سوریه تحویل ندهد. با این حال، ایران نخستین محموله اس-300 را در سال 2016 از روسیه تحویل گرفت. در حال حاضر نیز رسانه های روسی از تحویل این سامانه موشکی به سوریه خبر می دهند. این امر موجب شد «آویگدور لیبرمن»، وزیر دفاع (جنگ) اسرائیل، با ناراحتی تمام روسیه را به هدف قرار دادن سامانه های اس-300 در خاک سوریه تهدید کند.

پیام لیبرمن کاملا واضح بود: اسرائیل نمی خواهد تحرکات آزادانه اش در حریم هوایی سوریه محدود شود و حتی حاضر است تنش های دیپلماتیک با مسکو را بر سر این موضوع به جان بخرد. اسرائیل بیم آن را دارد که ایران با ایجاد پایگاه های نظامی در سوریه حضور خود در این کشور را دائم کند و این به ضرر تل آویو خواهد بود. بنابراین ( به ادعای هاآرتص) هدف اسرائیل از ورود به حریم هوایی سوریه هدف قرار دادن پایگاه های نظامی ایران در این کشور است؛ اما استقرار سامانه های دفاع موشکی اس-300 در خاک سوریه کار را برای اسرائیل دشوار خواهد کرد.

در ادامه این مطلب آمده است: اس-300 یک سامانه دفاع موشکی قدرتمند روسی است که می تواند به طور همزمان چندین تهدید هوابرد را در فواصل چند صد کیلومتری هدف قرار دهد. شرکت روسی سازنده این سامانه دفاع موشکی اعلام کرده اس-300 قادر است موشک های کروز و بالستیک را نیز منهدم کند. پدافند هوایی کنونی سوریه نیز از سامانه های دفاع موشکی روسی برخوردار است؛ اما استقرار اس-300 در خاک این کشور جان تازه ای به پدافند هوایی سوریه خواهد داد.

هاآرتص در ادامه نوشت: شاید استقرار سامانه اس-300 در سوریه کار را برای اسرائیل دشوار کند؛ اما تاثیری بر عملیات های نظامی آن در حریم هوایی سوریه نخواهد داشت. با این حال، این اقدام یک پیام راهبردی قدرتمند به همراه دارد و آن نزدیک تر شدن پوتین به تهران است. مسکو تاکنون مانع از رویارویی مستقیم ایران و اسرائیل در خاک سوریه شده بود؛ اما همراهی روسیه با تهران در حفظ بشار اسد در قدرت و عرضه سامانه دفاع موشکی اس-300 به دولت سوریه نشان داد ولادیمیر پوتین تمایل بیشتری به حفظ اتحاد خود با تهران دارد تا روابط خود با تل آویو. این امر به خودی خود برای اسرائیل نگران کننده تر از عرضه سامانه اس-300 به سوریه است.

انتهای پیام/

گزارش هاآرتص از نگرانی رژیم صهیونیستی از گرم‌تر شدن روابط ایران و روسیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۰:۴۵ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
مرگ بر اسراییل. نابودی اسراییل نزدیک است.
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۲۰:۰۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
کجاش را دیدی حالا صبرکنید ببینید چه بلایی سر شما آدم کش ها میاریم
United States of America
سرباز
۱۹:۴۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
یک فکر به حال اسراییل کنیم
هر چند روز چند تا موشک به داخل سوریه می اندازد
نقطه ضعف آمریکا و اسراییل نیروی انسانی است نیرو ندارند از نیروی انسانی را با پول عربستان می خرند
نیروی انسانی ندارند تا بتوانند سعی می کنند با موشک کار را جلو ببرند

اسراییل هم برای جنگ می خواهد زیر ساخت ها را تخریب کند او می خواهد 1000 موشک به داخل سوریه بزند اگر 1000 موشک را یک باره بزند درگیری اتفاق می افتد اگر هر هفته 10 تا موشک بزند در دوسال به اهداف خود می رسد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
اتفاقانزديكي روسيه به ايران خطرش ازاسراييل بيشتره هيچ كشوري ازروسهاخيري نديده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۱ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
مرگ بر اسراییل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
دو کشور مهم ایران و روسیه نقطه مشترکی دارند و آنهم جلوگیری از نفوذ و پیشروی کشورهای غربی در غرب آسیا و ضد سیاست تک قطبی جهانند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و روسیه شده خار چشم دشمنان هر دو کشور بزرگ و همسایه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
همکاری بین دو کشور مهم به قدرتمند شدن دو کشور می انجامد که از شمال تا جنوب غرب آسیا گستردگی و قدرت نفوذ دارند
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۱۷:۳۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
دوستی راهبردی دو کشور بزرگ و پیشرفته و همسایه ایران و روسیه ،علاوه بر سود تجاری و اقتصادی برای هر دو کشور ،غرب آسیا را بیمه میکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
خریدن و آوردن و پایبند شدن این سامانه های پدافندی نوین و پیشرفته موجب فراری دادن غربیان برای همیشه از سوریه خواهد شد
مسولان ارشد نظامی ما اس چهارصد را هم به تواناییهای ایران اضافه کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۶ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
اگر سامانه ای سیصد و است چهارصد در سوریه مستقر شود من مطمئنا کشورهای یاغی و وحشی اروپا هم جرات و جسارت نقض حریم هوایی سوریه را نخواهند پاشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
اتحاد سیاسی دوقدرت بزرگ منطقه، یعنی ایران و روسیه= خنثی شدن تمامی نقشه های تجزیه ای امریکا واروپایی ها در خاورمیانه وایضا اتحاد اقتصادی این دو قدرت = رشد سریع بازار سرمایه و بهبود اوضاع پولی ومالی دوکشور، اما مسله به همین سادگی ها نیست، جریانهای مخالف غربگراکه مجری سیاستهای توسعه طلبانه امریکاهستند در هردوکشور بزرگترین مانع و سد در راه این اتحادهستند، چون خیلی خوب میدانند درصورت تحقق این اتحاد استراتژیک، امریکا وغرب باید فاتحه حضور واستیلای خود حداقل درغرب اسیا را بخوانند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
رژيم صهيونيست هيچي نيست بخدا يك رژيم سست و بي پايه است اگر تا الان دوام آورده از سايه امريكا بهره برده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
مرگ بر اسراییل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷
مدت سربازی راکم کنید
آخرین اخبار