به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمیسیون مشترک برجام، بیانیهای درباره نشست وین منتشر کرد.
متن کامل این بیانیه به نقل از پایگاه رسمی اتحادیه اروپا و کمیسیون مشترک مذکور به قرار زیر است:
بیانیه ریاست کمیسیون مشترک برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پس از نشست بیستم و پنجم ماه مه ۲۰۱۸:
نشست کمیسیون مشترک برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) امروز بیستم و پنجم ماه مه ۲۰۱۸ بنا به درخواست جمهوری اسلامی ایران به منظور بررسی پیامدهای خروج ایالات متحده از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و بحث درباره راه پیش رو به منظور حصول اطمینان از اجرای این توافق در همه ابعاد آن، برگزار شد.
براساس مفاد برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، کمیسیون مشترک مسئولیت نظارت بر اجرای این توافق هستهای را برعهده دارد.
ریاست نشست امروز کمیسیون مشترک را هلگا اشمید به نمایندگی از فدریکا موگرینی نماینده بلندپایه اتحادیه اروپا برعهده داشت. این نشست که پس از خروج ایالات متحده از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برگزار شد با حضور نمایندگان گروه سه کشور اروپایی و دو کشور دیگر یعنی چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلستان و ایران در سطح معاونان سیاسی/ معاونان وزرای امورخارجه (کشورهای عضو این گروه) تشکیل شد.
یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در ابتدای این نشست کمیسیون مشترک با استناد به گزارش یازدهم آژانس بینالمللی انرژی اتمی که اخیرا منتشر شده است در این نشست حضور داشت. شرکت کنندگان از این واقعیت استقبال کردند که آژانس بین المللی انرژی اتمی بار دیگر استمرار پایبندی ایران را به تعهدات هستهای مرتبطش تایید کرده است. در عین حال، آنها نقش بیطرفانه و حرفهای آژانس بین المللی انرژی اتمی را در این زمینه ستودند. آژانس تنها نهادی است که مسئولیت پایش و راستیآزمایی اجرای تعهدات مرتبط با برنامه هستهای ایران را براساس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و قطعنامه ۲۲۳۱ مصوبه ۲۰۱۵ شورای امنیت سازمان ملل متحد بر عهده دارد.
شرکت کنندگان در نشست مذکور، از خروج ایالات متحده از توافق هستهای و اعلام اعمال مجدد تحریمهای ایالات متحده ابراز تاسف کردند که براساس برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) برداشته شده بود. برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، بخشی کلیدی از معماری منع اشاعه هستهای در جهان و دستاورد دیپلماتیک چشمگیری است که در قطعنامه شماره ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد به اتفاق آرای اعضاء مورد حمایت قرار گرفت.
نشست کمیسیون مشترک (برجام)، این فرصت را فراهم آورد تا به خروج یکجانبه ایالات متحده و پیامدهای آن پرداخته شود و درباره مسیر پیش رو و استمرار اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) با توجه به تعهدات هستهای و تعهدات مرتبط با برداشته شدن تحریمها و همچنین مسئله کانال تامین و همکاری هستهای غیرنظامی بحث شود.
شرکت کنندگان (در نشست امروز) تعهد خود در زمینه اجرای مستمر و کامل و موثر برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را با حسن نیت و در فضای مثبت یادآوری و تاکید کردند رفع تحریمهای مرتبط با مسئله هستهای ایران که امکان عادی سازی روابط اقتصادی و تجاری را به ایران میدهد، بخشی اساسی از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.
شرکت کنندگان، آثار سیاسی اعمال مجدد تحریمهای ایالات متحده را پس از نشست گروه کاری اجرای روند رفع تحریمها بررسی کردند. نشست گروه مذکور روز قبل برگزار شد. در این خصوص، شرکت کنندگان (نشست امروز) درباره تلاشهای مشترک با عنایت به حل و فصل عملی مسائل ذیل در چند هفته آتی بحث و تبادل نظر کردند:
- حفظ و تعمیق مناسبات اقتصادی با ایران
- فروش مستمر نفت و فرآوردههای نفتی، گازی و پتروشیمی و انتقال مرتبط با این مواد
- مبادلات بانکی موثر با ایران
- مناسبات مستمر حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی با ایران
- تامین هرچه بیشتر اعتبارات صادراتی و توسعه راهکارها با مقاصد ویژه در نظام بانکی، مالی، بیمهای و تجاری با هدف تسهیل همکاریهای مالی و اقتصادی از جمله حمایت عملی از تجارت و سرمایه گذاری
- توسعه بیشتر و اجرای یادداشت تفاهم و قراردادها بین شرکتهای کشورهای ثالت و همتایان ایرانی آنها
- سرمایه گذاری بیشتر در ایران
- محافظت از فعالان اقتصادی و حمایت قانونی کامل از آنها
- توسعه هرچه بیشتر فضای کسب و کار شفاف و قانونی در ایران
هدف از این تلاشها، حفظ منافع فعالان اقتصادی و سرمایه گذارانی است که با ایران همکاری دارند.
شرکت کنندگان (در نشست امروز) تاکید کردند فعالان اقتصادی که منافع مشروع تجاری را با ایران دنبال میکنند با حسن نیت و براساس تعهدات مندرج در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) فعالیت میکنند و در بالاترین سطح از حمایت برخوردارند، همانطور که با اتفاق آراء در قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز به این مسئله اشاره شده است.
شرکت کنندگان بر تعهد خود برای تلاش به منظور حصول اطمینان از جاری بودن این منافع تاکید کردند و توافق کردند که برای این منظور، گفتگوهای خود را در همه سطوح عمیق کنند از جمله گفتگو در سطح کارشناسان به منظور تلاش برای یافتن راه حلهای عملی برای این مشکلات.
شرکت کنندگان (در نشست وین) توافق کردند تلاشهای جاری خود را در کمیسیون مشترک و همه نهادهای آن در قالب گروه متشکل از سه کشور اروپایی و دو کشور دیگر بویژه در قالب گروه کاری اجرای روند رفع تحریمها تقویت کنند.
ایران پیشنهاد کرد که گام بعدی، جلسه وزرای کشورهای عضو کمیسیون مشترک باشد.
انتهای پیام/
تورم که به شدت زیاد شده
ببین خباثت را آقای عراقچی فک نکن مردم باز گول ماسمالی شما را میخورند
لذا برای خلاصی از سلطه باید واقع بین بود و هرگز دل به کمک و مساعدت استکبار خوش نکرد. بنابراین
1- باید با دوستان خود جهت مبارزه با استکبار هم فکری و همکاری نمود
2- باید ملت را برای مبارزه با استکبار روشن و اگاه و اماده نمود
3- باید با عوامل نفوذی و وطن فروشان بشدت برخورد نمود
4- باید از اشاعه خرافات و اشاعه دهندگان خرافات مبارزه نمود
5- باید از ایجاد تفرقه با هر خواستی چه مذهبی و چه سیاسی جلوگیری نمود و به ملت اموزش داد تا حرف ها همدیگر را هضم کنندو بجای دشمنی وجنگ به حرف با حرف پاسخ دهند.
6-باید انحصارات را ازبین برد تا فساد از بین برود
و00000
در نهایت دنیا بطرف مدیریت با خرد جمعی پیش می رود و هر کس یا کشوری با این مدیریت مقابله کند چه با هدف سلطه گری و چه باهدف القای باور های گذشتگان جای در این مدیریت ندارد و مانند عربستان و اسرائیل نابود خواهد شد
دقیقا مثل برجام
چقدر وقت و سرمایه ملت رو هدر میدین؟
آدم یاد اون میفته که طرف یه موز را هی باز میکرد توش یه موز دیگه بود تاااااا آخریش که فقط پوسته بود!
أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَن يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلَالًا بَعِيدًا
آیا ندیدی کسانی را که گمان میکنند به آنچه (از کتابهای آسمانی که) بر تو و بر پیشینیان نازل شده، ایمان آوردهاند، ولی میخواهند برای داوری نزد طاغوت و حکّام باطل بروند؟! با اینکه به آنها دستور داده شده که به طاغوت کافر شوند. امّا شیطان میخواهد آنان را گمراه کند، و به بیراهههای دور دستی بیفکند.
هیچ مشکلی نیست
آمریکا یعنی الکی الکی مارو تحریم کرد؟؟؟........
لطفا وقت کشور را هدر ندهید.
خود شما تجربه مذاکره با اروپاییها را در سال 82 تا 84 دارید .
نگذارید مسئله خروج آمریکا از برجام شامل گذشت زمان شود و اهمیت سیاسی اش را بکلی از دست بدهد. هر چند که تا حالا هم دیر شده واستفاده ای را که در روز اول خروج امریکا از برجام می شد کرد الان دیگر نمی شود کرد .