به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ اکبر نوشادی کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، گفت: در راستای طرح نظارتی ماه مبارک رمضان و همسو با اجرای مصوبات کارگروه آرد و نان و حمایت از حقوق مصرف کنندگان، نظارت بر واحدهای صنفی نانوایی در شهرستان فراشبند شدت یافت.
وی تصریح کرد: در این برنامه نظارتی که در قالب گشت مشترک با حضور نمایندگانی از فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و درمان و اتاق اصناف شهرستان فراشبند انجام شد، از واحدهای صنفی نانوایی در سطح شهرستان بازدید شد.
اکبر نوشادی افزود: در این برنامه، واحدهای نانوایی از نظر کیفیت، کمیت و رعایت اصول بهداشتی مورد بازرسی و نظارت دقیق کارشناسان مربوطه قرار گرفتند و تذکرات لازم نیز به متصدیان داده شد.
وی، از مردم این شهرستان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا رعایت نکردن اصول بهداشتی از سوی متصدیان نانوایی، موضوع را با کارشناسان سامانه تلفنی ۱۹۰ در میان بگذارند.
انتهای پیام/ن