به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان، بازرسیهای بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان تشدید شده و در ۲ نوبت صبح و عصر از این مراکز و به ویژه از قنادیها و اماکنی که در طبخ و عرضه مواد غذایی فعالیت دارند، بازرسی صورت میگیرد.
وی افزود: در این بازرسیها از تجهیزات قابل حمل (پرتابل) مانند سنجش دما، سنجش سلامت روغن و سنجش بار میکروبی مواد غذایی استفاده میشود و در صورتی که ماده غذایی نظیر روغنی که برای تهیه زولبیا مورد استفاده قرار میگیرد ناسالم باشد یا ماده غذایی در شرایط نامناسب نگهداری شود، کارشناسان بهداشت محیط مواد غذایی ناسالم را توقیف خواهند کرد.
کرمی بیان کرد: کارشناسان این واحد در تمام ساعات شبانه روز آماده رسیدگی به شکایات مردمی هستند و شهروندان میتوانند به صورت ۲۴ ساعته از طریق سامانه ۱۹۰ شکایات بهداشتی خود را ثبت کنند.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/ر