مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهار داشت: در اصفهان ۷۰ واحد تولیدی قارچ صنعتی داریم که انتشار خبر ناشیانه قارچ های سمی سبب کاهش مصرف قارچ بین مردم طی ۱۰ تا ۲۰ روز اخیر شد.
احمد رییس زاده بیان داشت: قیمت قارچ های صنعتی به یک سوم کاهش یافت اما طی مصاحبه های مختلف مسئولان بازهم شاهد اعتماد مردم و فروش قارچ ها شدیم.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه یک هزار و ۶۰۰ نوع قارچ طبیعی داریم که از این بین تنها ۳۰ تا ۴۰ نوع قارچ ها غیر سمی هستند، اضافه کرد: قارچ های صنعتی در یک محیط آزمایشگاهی تولید می شود.
وی که قارچ ها را یکی از مواد غذایی با ارزش غذایی بالا می داند، گفت: میزان سرانه مصرف قارچ در استان اصفهان یک کیلوگرم است که میانگین سرانه مصرف در اروپا پنج کیلوگرم و در دنیا دو و نیم کیلوگرم است.
رئیس زاده بیان داشت: عمده واحدهای تولیدی قارچ در شهرستان های اصفهان، خمینی شهر، مبارکه، برخوار، تیران و کرون، سمیرم و چادگان مستقر هستند.
وی اظهار داشت: در مجموع در طول سال حدود ۱۰ هزار تن قارچ دکمه ای صنعتی در اصفهان تولید می شود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص صادرات قارچ نیز گفت: برخی از سال ها که بازار عراق خواهان این محصول از ما بود، قارچ صادر میشد و صادرات بین استانی هم داریم.
وی با اشاره به اینکه اصفهان سومین رتبه کشوری را در تولید قارچ دارد، گفت: به مردم توصیه می کنیم قارچ های بسته بندی دارای لیبل بهداشتی را خریداری کنند.
انتهای پیام/م