مدیرعامل سازمان عمران زاینده رود گفت: سال گذشته ۸۰ درصد بودجه سازمان نسبت به سال ۹۵ افزایش یافت.

محسن خلیلی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارکرد: سازمان عمران زاینده رود در سال ۶۷ و با انگیزه صیانت و حفاظت از حاشیه دریاچه زاینده رود، ایجاد بستری برای جذب گردشگر و تبدیل آن به فضایی برای استراحت کارکنان دولت که راه‌های طولانی را برای سفرهای پر خطر نداشته باشند، ایجاد شد.

وی با بیان اینکه سازمان عمران زاینده رود با اهداف و سیاست‌هایی که داشته نقش بسیار مؤثری در اشاعه و رونق صنعت گردشگری در استان اصفهان ایفا کرده است، افزود: این سازمان با جذب سرمایه گذار در بخش‌های مختلف بر رونق اشتغال در منطقه افزوده است.

مدیرعامل سازمان عمران زاینده رود تاکید کرد: این سازمان زمینه اشتغال پنج هزار نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم کرده و سال گذشته نقش مهمی در افزایش اشتغال در شهرستان چادگان ایفا و به رونق اقتصادی منطقه کمک کرده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۶ برنامه های سازمان عمران در دو  محور عمرانی، فرهنگی و اجتماعی برنامه‌ریزی شد، افزود: سال گذشته رویکرد سازمان عمران در بخش عمرانی تقویت و ایجاد زیرساخت های جدید از جمله مشارکت در احداث جاده چادگان _اصفهان، جذب سرمایه گذار در پروژه‌های عمرانی و ایجاد درآمد پایدار در بخش عمرانی توانست پس از سال‌های طولانی مبادرت به احداث ۲۰ واحد ویلا به قصد ایجاد درآمد پایدار برای اجاره کند، البته سازمان به هیچ عنوان قصد فروش ویلاها را نداشته است.

خلیلی ادامه داد: سال گذشته در بخش فضای سبز نسبت به اصلاح و بهبود روش‌ها و رویه‌ها اقدام شد، همچنین در ارتباط با صرفه‌جویی در مصرف آب با احداث شبکه وسیع آبیاری قطره‌ای در دهکده، بهینه‌سازی مصرف آب و سموم دفع آفات و مدیریت و حفظ فضای سبز موجود اقدامات خوبی در دهکده انجام شد.

وی مکانیزه کردن بخشی از رفت و روب فضای داخل دهکده از طریق خرید ماشین آلات مجهز، خرید خودروی اطفای حریق مجهز، نوسازی بخشی از ناوگان ماشین آلات سازمان، اقدامات ارزشمندی در خصوص ثبت و پذیرش میهمان و تسهیل در سرویس‌دهی خدمات‌رسانی به گردشگران از طریق ایجاد سامانه‌های مختلف، احداث گیت خروجی دهکده، احداث مجموعه تجاری کوچک جدید، بهسازی بخشی از معابر و اماکن فضای دهکده برای استفاده معلولان از جمله مجتمع تجاری، مسجد دهکده، جذب چند سرمایه‌گذار جدید با روش BOT، آسفالت بخشی از معابر دهکده بعد از ۲۰ سال را از دیگر اقدامات انجام شده توسط سازمان عمران زاینده رود در سال گذشته برشمرد.

مدیرعامل سازمان عمران زاینده رود تاکید کرد: در سال گذشته نگاه سازمان به مجموعه دهکده نگاه مدیریت درآمد و هزینه بود که با تلاش شبانه‌روزی انجام شده بودجه سازمان رشد خوبی پیدا کرد به طوری که سال گذشته اولین سالی بود که هیچ زمینی در دهکده فروخته نشد.

وی ادامه داد: در سال گذشته سازمان عمران با توجه به سیاست‌های تدوین شده مبادرت به برگزاری دورههای آموزشی و کاربردی برای کارکنان خود کرد که از جمله آنها می‌توان به آموزش ارتقاء مهارت فنی در خصوص کاشت، داشت، برداشت و مدیریت فضای سبز و مصرف آب دهکده و هرس و نگهداری فضای سبز و آموزش های مربوط به تحکیم خانواده اشاره کرد.

مدیرعامل سازمان عمران زاینده رود با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ درصد بودجه سازمان نسبت به سال ۹۵ افزایش یافت، گفت: سال گذشته بودجه سازمان عمران زاینده رود ۱۷.۵ میلیارد تومان بود که در پایان سال گذشته ۱۹ میلیارد تومان وصول شد و در واقع در سال «تولید و اشتغال»، این سازمان شعار مقام معظم رهبری را در چادگان و دهکده زاینده رود محقق کرد.

وی یادآور شد: محل تامین بودجه سازمان عمران زاینده رود از دریافت شارژ ویلاها و اجاره غرفه‌های تجاری و تفریحی است.

خلیلی با بیان اینکه این سازمان سال گذشته نقش مهمی در افزایش اشتغال و رونق اقتصادی در شهرستان چادگان ایفا کرد، افزود: در بخش اداری برای اولین بار بودجه سازمان به شیوه بودجه شهرداری تنظیم شد تا مدیریت درآمد و هزینه محقق شود.

 

انتهای پیام/م

 

اشتغال‌زایی عمران زاینده‌رود برای ۵ هزار نفر

برچسب ها: شهرداری ، اشتغال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.