به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با روش تهیهی جوجه کباب با سس انار آشنا شوید در ادامه میتوانید طرز تهیه این غذای خوشمزه را بخوانید:
مواد اولیه:
سینه مرغ (کبابی خردشده): ۱ کیلوگرم
رب انار: ۴ قاشق سوپ خوری
گردو (آسیاب شده): ۱۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
سیخ چوبی: به میزان لازم
درون ظرفی رب انار را بریزید.
بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.
سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.
درون تابهای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.
سپس در تابه را برداشته، سیخها را برگردانید تا طرف دیگر آنها سرخ شود (یا میتوانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخهای آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین میتوانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).
منبع: پرشین وی
انتهای پیام/