یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را به علت داشتن ویتامین A، گروه ویتامین‌های B و سایر املاح معدنی در تقویت بینایی افراد موثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دسر موز حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، D ، E، گروه ویتامین‌های B مانند B۱  ، B۲ ،B۶ ، B۱۲، اسید چرب امگا ۳، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، مس، منگنز و اسید فولیک است.

برای بررسی خواص دسر موز و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص دسر موز

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص دسر موز اظهار کرد: این دسر به علت غنی بودن از ویتامین A، گروه ویتامین‌های B و سایر املاح معدنی نقش موثری در تقویت بینایی و سلامتی پوست و مو دارد.

دسری که مانند عینک طبی عمل می‌کند

وی درباره خواص دیگر دسر موز بیان کرد: این دسر به علت داشتن ویتامین‌های A ، C  و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد، سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مفید بودن دسر موز برای افراد لاغر افزود: این دسر تاثیر چشمگیری در چاقی و رفع ضعف بدن این اشخاص دارد؛ دسر موز معده را تقویت و عملکرد روده‌ها را تنظیم می‌کند.

عظمایی تاکید کرد: دسر موز به علت وجود کلسیم، پتاسیم و اسید فولیک برای زنان باردار، شیرده و مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است؛ این دسر به بهبود نقرس، آرتروز و پوکی استخوان هم کمک شایانی می‌کند.

وی یادآور شد: دسر موز پروتئین بالایی دارد بنابراین برای ورزشکاران مناسب است و موجب عضله‌سازی بدن می‌شود.

دسری که مانند عینک طبی عمل می‌کند

مواد لازم برای تهیه دسر موز (۶ نفر)

موز                                        چهار عدد
شیر                                        یک و نیم لیتر
گلاب                                     یک استکان
زرده تخم‌مرغ                        ۲ عدد
عسل یا شیره انگور               یک استکان
پودر نشاسته                        ۲ قاشق غذاخوری
وانیل                                     به مقدار لازم

طرز تهیه دسر موز

نخست همه مواد را داخل مخلوط‌کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند.
- ظرف حاوی مواد را روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید.
-پس از گرم شدن مواد شعله گاز را خاموش سپس صبر کنید تا سرد شود.
- مواد سرد شده را داخل یخچال بگذارید تا قوام بیاید.
- این دسر را می‌توان به همراه بیسکویت خُرد شده میل کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.