به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ دسر موز حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، D ، E، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲ ،B۶ ، B۱۲، اسید چرب امگا ۳، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، آهن، منیزیم، مس، منگنز و اسید فولیک است.
برای بررسی خواص دسر موز و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین خواص دسر موز اظهار کرد: این دسر به علت غنی بودن از ویتامین A، گروه ویتامینهای B و سایر املاح معدنی نقش موثری در تقویت بینایی و سلامتی پوست و مو دارد.
وی درباره خواص دیگر دسر موز بیان کرد: این دسر به علت داشتن ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی که دارد، سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه انواع سرطانها محافظت میکند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به مفید بودن دسر موز برای افراد لاغر افزود: این دسر تاثیر چشمگیری در چاقی و رفع ضعف بدن این اشخاص دارد؛ دسر موز معده را تقویت و عملکرد رودهها را تنظیم میکند.
عظمایی تاکید کرد: دسر موز به علت وجود کلسیم، پتاسیم و اسید فولیک برای زنان باردار، شیرده و مبتلایان به کمخونی بسیار مفید است؛ این دسر به بهبود نقرس، آرتروز و پوکی استخوان هم کمک شایانی میکند.
وی یادآور شد: دسر موز پروتئین بالایی دارد بنابراین برای ورزشکاران مناسب است و موجب عضلهسازی بدن میشود.
موز چهار عدد
شیر یک و نیم لیتر
گلاب یک استکان
زرده تخممرغ ۲ عدد
عسل یا شیره انگور یک استکان
پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
وانیل به مقدار لازم
نخست همه مواد را داخل مخلوطکن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند.
- ظرف حاوی مواد را روی اجاق گاز با حرارت ملایم بگذارید.
-پس از گرم شدن مواد شعله گاز را خاموش سپس صبر کنید تا سرد شود.
- مواد سرد شده را داخل یخچال بگذارید تا قوام بیاید.
- این دسر را میتوان به همراه بیسکویت خُرد شده میل کرد.
انتهای پیام/