به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سازمان بنادر در راستای ایجاد و بهره برداری از زیرساخت های فناورانه در حوزه فعالیت های دریایی، سیستم ورود و خروج شناورها و ایجاد ارتباط با کلیه بخش های مرتبط با عملیات کشتی از جمله قسمت های مختلف دریایی، بندری، مالی، PSC، ISPS، در بنادر و همچنین ارگان های مربوطه، راه اندازی شد.
گذرنامه، گمرک، قرنطینه، شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و دیگر ارگان ها می توانند از سامانه جامع دریایی استفاده کنند.
این سامانه که با همکاری اداره کل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی و فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان تهیه شده است می تواند کمک قابل توجهی به عملیات کشتی ها کند. همچنین باعث تغییر الگوی ارائه خدمات دریایی به مالکان و شرکت های خدماتی و مکانیزه کردن آنها می شود.
در گذشته نمایندگان کشتیرانی با حضور در بخش های مختلف زمان زیادی را صرف پیگیری امور کشتی های تحت نمایندگی خود می کردند حال با راه اندازی سیستم یاد شده، بسیاری از مشکلات آنها رفع و امکان پیگیری امور از زمان ورود کشتی به بندر تا خروج شناور از بندر از داخل دفتر شرکت فراهم شده است.
در حال حاضر سیستم ورود و خروج کشتی ها، مراحل اجرایی خود را به اتمام رسانده و در بندر شهید رجایی به عنوان بندر پایلوت از ابتدای خردادماه با موفقیت عملیاتی شده است. همچنین بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته تا یک ماه آینده در کلیه بنادر کشور، سیستم جدید به بهره برداری خواهد رسید.
بهبود ارائه خدمات به کشتی ها، سرعت و سهولت در پیگیری امور ورود و خروج شناورها، جلوگیری از تردد نمایندگان کشتیرانی در محوطه بندری و کاهش ترافیک، حذف مکالمات مشتریان جهت پیگیری امور کشتی و صدور اجازه حرکت الکترونیکی از مزایای راه اندازی سیستم ورود و خروج شناورها(سامانه جامع دریایی) در بنادر کشور است.
انتهای پیام/