به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیاکبر خادمی، سرپرست اداره کل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد بابیان اینکه این تفاهمنامه باهدف توسعه اشتغالزایی و کسب درآمد پایدار برای مددجویان از طریق بهرهمندی از ظرفیت اتحادیه تاکسیرانی امضاشده است گفت: طبق این تفاهمنامه برای پنج هزار مددجو فرصت شغلی ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه این طرح در شهرهای با جمعیت بیش از صد هزار نفر اجرا میشود افزود: این تفاهمنامه در قالب حملونقل مسافر درونشهری بر اساس مجوز صادره و سهمیه تخصیصی از سوی اتحادیه تاکسیرانی اجرا میشود.
خادمی بابیان اینکه کمیته امداد متعهد شده است از طریق دفاتر استانی، مددجویان مستعد را شناسایی و به دفاتر تاکسیرانی معرفی کند افزود: همچنین آموزش مهارتی مددجویان متقاضی باهدف موفقیت آنها در این شغل یکی دیگر از وظایف این نهاد است.
وی با اعلام اینکه خودروهای تائید شده شورای عالی ترافیک سمند، پژو ۴۰۵، آریو و برلیانس است، گفت: بر اساس مبلغ تسهیلات قابل پرداخت، سهم آورده مددجو و توافق دفاتر استانی کمیته امداد و اتحادیه تاکسیرانی خودرو تعیین میشود.
خادمی بابیان اینکه مددجویان پس از کسب مهارت موردنیاز به بانکهای عامل یا صندوق قرضالحسنه امداد ولایت برای دریافت تسهیلات معرفی میشوند خاطرنشان کرد: این نهاد به مدت دو سال بر حسن اجرای طرح و پایداری شغل نظارت خواهد داشت.
سرپرست اداره کل طرحهای اقتصادی و خودکفایی کمیته امداد اعلام کرد: در این تفاهمنامه اتحادیه تاکسیرانی متعهد شده است زمینه را برای صدور مجوز تأسیس دفاتر خدمات حمل مسافر بانوان (آژانس بانوان) به مددجویان کمیته امداد تسهیل کند.
انتهای پیام/