وی ادامه داد: امروزه حوزههای بهداشت، درمان، آموزش بسیار مهم است و افرادی باید در این زمینهها خدمت کنند که بر این سطوح اشراف کامل داشته باشند.
جانبابایی اظهار کرد: ما باید اختلالات و ناهنجاریها را اصلاح کنیم، معاونت درمان آمادگی دارد تا کلینیکهای ویژهای در مراکز درمان را در حوزه بهداشت ایجاد کند.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به این که ممکن است در نقطه ای از کشور نتوانیم خدمات را به طور کامل و یکسان ارائه دهیم، افزود: زنان باردار از هنگام بارداری باید تحت مراقبت قرار گیرند تا فرزندشان سالم متولد شود، معاونت درمان آمادگی دارد تا با حوزه بهداشت همکاری کامل را انجام دهد.
وی اضافه کرد: متأسفانه هنوز نوزادان معلول در کشور متولد میشوند و در دوران جوانی از بین میروند، این در حالی است که در ژاپن فرزند معلول بدنیا نمیآید.
جان بابایی عنوان کرد: ما در حوزه مدیریتی به خوبی عمل نکردهایم و طی سالهای گذشته اقدام به تجهیز بیمارستانهای مختلف کردهایم.
معاون درمان وزارت بهداشت یادآور شد: مراکز جامع سلامت مثل مراکز جامع تکامل بسیار ارزشمند است و به نظرم دانشگاه باید از این اقدامات الگو برداری کند تا معلولیت در کشور به حداقل برسد.
وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی در تهران، ساخت بیمارستان به دلیل تراکم بالای بافت شهری است اما به طور کلی قرار است تا پایان سال دو هزار تخت به تختهای بیمارستانی شهر تهران اضافه شود.
وی ادامه داد: وجود داروهای گران قیمت با تعرفه بالا تنها مشکل کشور ما نیست بلکه در کشورهای پیشرفته هم این مشکل وجود دارد.
جانبابایی گفت: راهاندازی مرکز جامع تکامل کودکان از اهمیت خاصی برخوردار است و امروزه موضوع مدیریت به یکی از بحثهای مهم تبدیل شده است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات جدی منطقه 8 و شهر تهران مسئله احداث بیمارستان است و دانشگاه شهید بهشتی آمادگی دارد در صورت در اختیار قرار گرفتن زمین مناسب از محل فاینانس، بیمارستان بسازد.
آقاجانی عنوان کرد: دو قرارداد برای ساخت دو بیمارستان هزار تختخوابی در منطقه 8 و شرق تهران در حال امضا است که استانداری تهران یک زمین را برای راهاندازی بیمارستان هزار تختخوابی در اختیار این دانشگاه قرار داده است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی گفت: اگر زمین مناسب برای احداث بیمارستان پیدا شود این دانشگاه آمادگی دارد تا کار راهاندازی بیمارستان را برعهده بگیرد.
شریف ترکمننژاد رئیس مرکز بهداشت در ادامه مراسم اظهار کرد: مراکز جامع سلامت در شمال تهران به بیش از دو میلیون نفر خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میدهند و مراکز بهداشت شمال تهران دارای 5 مرکز سیار و 78 پایگاه سلامت است.
وی ادامه داد: مشخصات یک میلیون نفر در پرونده الکترونیکی سلامت به ثبت رسیده است که این آمار پس از اجرای طرح تحول بینظیر بوده است.
ترکمننژاد با اشاره به اینکه قبل از اجرای طرح تحول تنها 25 درصد از جمعیت شمال تهران تحت پوشش مراکز درمانی بودهاند، افزود: در سال 94 این مرکز با اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان بازسازی و این کار با حمایت وزارت بهداشت انجام شده است.
در ادامه مراسم فرناز اهدایی مدیر گروه سلامت، جمعیت خانواده و تغذیه مرکز شمال تهران گفت: ما از سال 93 اقدامات درمانی را در مرکز سلامت آغاز کردهایم و در اوایل سال 94 مرکز جامع تکامل کودکان تأسیس شده است.
وی با اشاره به اینکه مربیان مرکز جامع کودکان آموزشهای لازم را دیدهاند، افزود: جلسات مختلفی با متخصصان بیمارستان مفید در راستای راهاندازی مرکز جامع تکامل کودکان برگزار شده است.
اهدایی عنوان کرد: کار درمانی ذهنی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، مشاور تغذیه، مشاوره روانشناسی، کاردرمانی جسمی از جمله اهداف راهاندازی مرکز جامع تکامل کودکان است.
مدیر گروه سلامت، جمعیت خانواده و تغذیه مرکز شمال تهران عنوان کرد: همه خدمات بهداشتی و درمانی را تا قبل از سال 96 به صورت رایگان در مرکز جامع تکامل کودکان انجام میشد ولی بعد از سال 96 بر اساس کتاب ارزشگذاری از مراجعان تعرفه دریافت کردهایم.
وی گفت: تا به امروز بیش از 2 هزار مراجعه کننده به این مرکز مراجعه کردهاند و 40 درصد از ارزیابیها در زمینههای کاردرمانی و توانبخشی انجام شده است.
در ادامه مراسم بهمن نوری شهردار منطقه هشت گفت: منطقه 5 از لحاظ جمعیت رتبه 7 را در شهر تهران دارد و به ازای هر ده سال 40 هزار نفر به جمعیت اضافه میشود.
وی ادامه داد: خانوادههای ساکن در منطقه هشت از سطح مالی متوسط و رو به بالا برخوردار هستند و آرامشی در بین مردم برقرار است.
نوری عنوان کرد: حتی یک بیمارستان مشکل جدی منطقه هشت محسوب میشود که من امیدوارم وزارت بهداشت و دانشگاه شهید بهشتی اقدامات اساسی را در زمینه راهاندازی بیمارستان در این منطقه انجام دهند.
انتهای پیام /