به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان گفت: ماشالله سهراب نژاد مدیرعامل فولاد زرند درنشست خبری امروز خود با تاکید بر اینکه کار معدن را در دو بخش زغال وسنگ آهن پی گیری می کنیم بیان داشت:ازجمله معادن ما معدن خمروداست که در حال آماده سازی است، معدن سنگ آهن جلال آباد است که به تولید نسبی رسیده و عملیات آماده سازی همچنان دراین معدن ادامه دارد در طبس نیز این مجموعه معدن دارد.
سهراب نژاد با بیان اینکه نتیجه وحاصل تلاش درمعادن به کارخانه می رود اظهار داشت: دو کارخانه کنسانتره سنگ آهن داریم هر کدام دو میلیون تن ظرفیت دارند،یک واحد گندله سازی با ظرفیت 2ونیم میلیون تن در سال که کنسانتره را تبدیل به گندله می کند ونیزدو واحدکارخانه کک سازی با ظرفیت 800هزار تن در سال و400هزار تن که جمعا 1.2میلیون تن در سال تولید دارند.
وی بیان کرد: آخرین حلقه بسیار بزرگ زنجیره فعالیتی ما،بخش فولاد سازی است که ماحصل این مجموعه کارخانه ها را به شمش تبدیل می کند.
وی ظرفیت این بخش را1.7میلیون تن در سال ذکر کرد وابراز کرد:بخش فولاد سازی مادرحال حاضر در نوع خودش درایران بزرگ ترین واحد تولیدی است.
این مدیر معدنی همچنین گفت: این کارخانه از 6تا7 واحد مواد اولیه، آگلومراسیون؛ کوره بلند، فولاد سازی ، ریخته گری، بخش اکسیژن و کارگاههای جنبی و زیربنایی تشکیل شده است .
سهراب نژاد تصریح کرد: تا دیروزاحداث این مجموعه 85درصد پیشرفت فیزیکی دارد وتاپایان سال جاری برنامه راه اندازی آن محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه امید داریم در نیمه دوم سال 97راه اندازی و تا پایان سال نیزتولید شمش را شاهدباشیم، اظهارداشت:درکنار این مجموعه کارخانه جات، کارگاهها وکارخانه جات زیربنایی و زیست محیطی نیز داریم.
سهراب نژاد به پروژه (سی دی کیو)خاموش کردن کک به روش خشک اشاره وبا تاکیدبراینکه این کارخانه به عنوان ایجاد ارزش افزوده نقش چندان موثری ندارد بیان داشت:در واقع تولید کک سازی ها برای خنک سازی، دود حاصله به قسمتی بنام برج خاموش کننده می رود ودرآنجا با آب فرایند خنک سازی انجام می شود که درنهایت دود سفید وسنگینی از خود ایجاد می کند گرچه این دود عمدتا بخارآب است ولی نگاه مردم منطقه به این دود باعث نگرانی هایی شده و ما برای رفع نگرانی و پرهیز ازشائبه آلودگی، کارخانه سی دی کیو را راه اندازی کردیم .
مدیرعامل فولاد زرند با بیان اینکه این کارخانه 180میلیاردتومان هزینه داشته است، خاطرنشان کرد:دراین روش کک گداخته در محفظه سربسته با دمش نیتروژن خنک،حرارت خود را از دست می دهد وهیچ آثاری خارج از محفظه ندارد که آلوده باشد یا باعث نگرانی شود.
سهراب نژاد بااشاره به اقدامات زیست محیطی این مجموعه بیان کرد:پروژه فاضلاب زرند را داریم که به زودی شروع می شود وچند پروژه کوچک ترکه مجموعه فولاد زرند ایرانیان آماده می کند وفولاد قصد دارد نقش خود را دراستان کرمان با بهره گیری ازحضور مردم ایفا کند.
سهراب نژاد با اشاره به مسئله اشتغال در زرند یادآورشد:اشتغال مسئله ای است که درشرایط کنونی شاید به نتیجه رساندنش می تواند هنر یا معجزه محسوب شود باشد منطقه زرند نیز ازنظر اشتغال منطقه زیاد برخورداری نیست اما خوشبختانه در مجموعه کارخانجات فولاد زرند امروز حدود 4هزار نفر در بخش های بهره برداری وپیمانکاری مشغول به کار هستند و تا پایان سال 97که پروژه فولاد راه اندازی می شود پیمانکاران کارشان تمام می شود ونیروهای بهره بردارجایگزین آنها می شوند که جمعیت این نیروها به 5هزار نفر خواهد رسید.
این مدیرصنعتی با اشاره به اینکه غیراز بخش پیمانکاران که خیلی روی بومی بودن یا غیربومی بودنش نمی توانیم موثر باشیم گفت: با این حال 50درصد نیروی پیمانکاری بومی زرند است و95درصد کسانی به عنوان بهره بردار کارمی کنند بومی زرند واطراف زرند است .
سهراب نژاد با اشاره به آگهی استخدامی این مجموعه تصریح کرد:ماهر زمانی تعدادی نیرو نیاز داریم وآزمون استخدامی داریم، بالای 15هزار نفر مراجعه کننده داریم خدا می داند چقدر مراجعات سنگین وروزانه در بحث اشتغال داریم.
انتهای پیام/س