250 تن گوشت شتر در سه ماه نخست امسال در خراسان جنوبی تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛  مدرسی  معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان گفت: این مقدار گوشت درتولید 250 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی واحدهای صنعتی و سنتی شتر در استان تولید شد.

وی  تعداد بهره برداران صنعتی و سنتی شترداری در استان را هزار نفر عنوان کرد.

مدرسی با بیان اینکه گوشت شتر تولید شده مازاد بر نیاز استان به استانهای همجوار ارسال می شود، گفت: شتر بیشتر به صورت دام زنده به استانهای همجوار ارسال می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی استان با تأکید بر اینکه کشتارگاه اختصاصی شتر در استان وجود ندارد، افزود: این استان با توجه به جمعیت شتر نیازمند احداث کشتارگاه شتر است.

20 درصد جمعیت شتر کشور با 35 هزار نفر شتر به خراسان جنوبی اختصاص دارد.

سالانه هزار و 70 تن گوشت شتر در خراسان جنوبی تولید می شود.

انتهای پیام/ک

برچسب ها: جهاد کشاورزی ، شتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.