مسئول روابط عمومی اداره میراث فرهنگی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت: جشنواره غذاهای محلی و بومی به مدت دو روز در بوستان شاهد با برپایی 100غرفه برگزار می شود.
خالوندی گفت: غذاهای بومی و محلی یکی از جاذبه های گردشگری منطقه محسوب می شود و باید این فرهنگ برای انتقال به آیندگان حفظ شود.
وی افزود: غذاهای بومی هر منطقه بر گرفته از فرهنگ غنی مردم همان منطهق است که ویژگی منحصر به فردی نیز دارد و می تواند علاقه مندان زیادی را به خود جلب کند.
وی گفت: این جشنواره در بخش غذاهای محلی و هتلداری و رستوران ها از فردا تا 22تیرماه برگزار می شود.
انتهای پیام/ز