مسئول روابط عمومی اداره میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: جشنواره غذا با هدف احیای غذاهای سنتی و بومی استان کرمانشاه برگزار می شود.

 مسئول روابط عمومی اداره میراث فرهنگی استان کرمانشاه  در گفتگو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  گفت: جشنواره غذاهای محلی و بومی به مدت دو روز در بوستان شاهد با برپایی 100غرفه برگزار می شود.

خالوندی گفت: غذاهای بومی و محلی یکی از جاذبه های گردشگری منطقه محسوب می شود و باید این فرهنگ برای انتقال به آیندگان حفظ شود.

وی افزود: غذاهای بومی هر منطقه بر گرفته از فرهنگ غنی مردم همان منطهق است که ویژگی منحصر به فردی نیز دارد و می تواند علاقه مندان زیادی را به خود جلب کند.

وی گفت: این جشنواره در بخش غذاهای محلی و هتلداری و رستوران ها از فردا تا 22تیرماه برگزار می شود.

انتهای پیام/ز

 

برگزاری جشنواره غذا در کرمانشاه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.