به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ عباس شهدی کومله رئیس مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی گفت: نخستین دوره آموزشی بین المللی مکانیزاسیون برنج در مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی، با هدف رفع نیازهای آموزشی و پژوهشی، افزایش دانش و اطلاعات کشورها در زمینه مکانیزاسیون و کاهش هزینههای تولید و افزایش نسبی محصول از امروز در رشت آغاز شد.
وی افزود: در این دوره آموزشی ۵ روزه ۱۹ نفر از کارشناسان کشاورزی از ۷ کشور ایران، عراق، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکیه، و آذربایجان از تاریخ ۱۹ تا ۲۴ تیر ماه حضور دارند.
رئیس مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی تصریح کرد: در نخستین دوره آموزشی بین المللی مکانیزاسیون برنج، شرکت کنندگان آخرین دست آوردهای علمی مکانیزاسیون را در ۲ قسمت نظری و عملی شامل تکنولوژی، تجهیزات ماشینها، فناوری تولید برنج و کاهش ضایعات برنج با استفاده از ماشینهای کشاورزی فرا میگیرند.
انتهای پیام/م.ع