وزیر بهداشت گفت: با افتتاح بیمارستان روان پزشکی «مهر» خرم آباد و اضافه شدن تخت‌ها، استان لرستان به استاندارد‌های کشوری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ عصر امروز سه شنبه بیمارستان روانپزشکی مهر خرم آباد با حضور سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افتتاح شد.

این بیمارستان با ظرفیت ۱۰۰ تخت در منطقه پردیس کمالوند خرم آباد احداث شده است. در بیمارستان روانپزشکی مهر خرم آباد متخصصان روانپزشکی به طور تخصصی کار درمان بیماران اعصاب و روان را انجام می‌دهند.

در این بیمارستان تخصصی بخش مردان، بخش زنان و بخش اطفال وجود دارد و اقدامات درمانی به صورت کاملا تخصصی صورت خواهد گرفت.

بر اساس این گزارش، با افتتاح این بیمارستان ۱۰۰ تخت تخصصی اعصاب و روان به بخش درمان لرستان اضافه می‌شود که بار عمده‌ای را از مشکلات بیماران رفع خواهد کرد.

این بیمارستان که شامل بخش‌های مردان،زنان و اطفال بوده و امور مربوط به حوزه روانپزشکی به صورت تخصصی در آن انجام می‌شود در زمینی به مساحت 2 هزار متر مربع و زیربنای 4 هزار و 150 تر ساخته شده است.

برای احداث بیمارستان مهر خرم‌آباد 160 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

تعداد تخت‌های بیماران اعصاب و روان کم است

سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت در مراسم افتتاح بیمارستان روانپزشکی مهر خرم آباد با تاکید بر اینکه بیماران این حوزه جزو مظلوم‌ترین بیماران در کشور و البته در کشور‌های دیگر هم هستند اظهار داشت: در کشور ما به دلیل جنگ تحمیلی، بلایای طبیعی و در عین حال آمار بالای تصادفات و ... قطعا تالمات روحی و روانی متفاوت است، ممکن است از نظر آمار با دیگر کشور‌ها شبیه باشیم، اما از نظر عمق ابتلا متفاوت هستیم.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های بیماران اعصاب و روان کم است ادامه داد: خوشحالم با این افتتاح و اضافه شدن تخت‌ها به استاندارد‌های کشوری می‌رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه البته فضا یک بخش است و بخش عمده، کار و تلاش پرستاران و کارکنان حوزه سلامت و حمایت بیمه‌ها است که این حمایت خیلی کمرنگ است گفت: امیدواریم برای دارو‌های آن‌ها و حمایت‌های اجتماعی برنامه‌هایی را داشته باشیم.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اینکه یکی از استان‌هایی که باید در شرایط جدید اقتصادی آسیب نبیند لرستان است، افزود: پروژه‌های در دست اقدام نیاز به حمایت بیشتر دارد که باید حمایت ملی از سوی سازمان برنامه و بودجه، بخش اقتصادی، دولت، استانداری و وزارت بهداشت در این حوزه صورت گیرد.

وی بیان داشت: حتما ما تلاش می‌کنیم آسیبی به استان وارد نشود و این نهضتی که شروع شده برای جبران آنچه در گذشته باید انجام می شد و عقب ماندگی تاریخی در بخش خدمات درمانی و بهداشتی داشته جبران شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: حضور موثر و جدی لرستانی‌ها در جنگ تحمیلی، میزبانی از رزمندگان که می‌آمدند از این منطقه عبور می‌کردند و خود را به جبهه می‌رساندند مثال زدنی است و در حافظه تاریخی مردم ایران است و خواهد بود.

انتهای پیام/د

 

برچسب ها: بیماری ، درمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Netherlands
سعید
۲۱:۳۸ ۰۱ دی ۱۳۹۹
بعضی از این کارکنان بخش اداری بیمارستان واقعا هیچی بارشون نیست و واقعا بیمار وخانواده بیمار رو به دردسرای عجیب وغریب میندازن.مثلا خودم برای گرفتن گواهی بستری در بیمارستان مراجعه کردم که متاسفانه به دلایل مسخره ای بهم ندادن یا اینکه اولین روز