به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینكه سازمان فنی و حرفه ای مهمترین نهاد آموزشی برای آموزش غیر رسمی است، اظهار كرد: با توجه به نیاز امروز كشور گسترش مهارت اموزی بعنوان یك اصل بدون هماهنگی سایر دستگاه ها محقق نخواهد شد.
وی افزود: پیوند آموزش های رسمی و غیر رسمی به عنوان یك دغدغه مطرح بوده كه همین امر باعث شد ٢ پروژه مشترك با ٢ وزارتخانه انجام داده شود.
پاك سرشت با اشاره به اینكه طرح «ایران مهارت» اولین پروژه بین سازمان فنی و حرفه ای، وزارت علوم و وزارت آموزش پرورش است، تصریح كرد: در طرح ایران مهارت سعی می شود كه در دوره متوسط اول و دوم، دانش آموزان با فضای كسب و كار و كار آفرینی آشنا شوند. این طرح در دوره های ٢٠ ساعته در خارج از ساعات درسی برگزار می شود.
رییس سازمان فنی و حرفه ای كشور اضافه كرد: این طرح در استان های قزوین، مازندران، البرز، مركزی، سمنان و گلستان بصورت پایلوت شروع به فعالیت كرده است.
پاك سرشت با اشاره به طرح دوم سازمان فنی و حرفه ای بین دو وزارتخانه علوم و وزارت آموزش پرورش افزود: در دانشگاه ها دانشجویان برای واحد درسی كارورزی خود می توانند با توجه به رشته مرتبط خود، این واحد را در سازمان فنی و حرفه ای بگذرانند.
وی در پایان اظهار كرد: مهارتی كردن آموزش های دانشگاهی و مدارس می تواند به پیشبرد هدف مهارت سازی در جامعه كمك بسزایی كند.
انتهای پیام/
در ضمن مگه ما که فوق لیسانس رشته فنی را گرفتیم به کجا رسیدیم که دانش آموزان بخوان برسن !!!