معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه استانداردهای بینالمللی تحت شرایط خاص و در دوران تحریم به شرکتهای دانش بنیان تعلق نمیگیرد، اظهار کرد: به دلیل آنکه بیشتر استانداردهای موجود در دست آمریکاست و با توجه به آغاز تحریمها، گرفتن استاندارد در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی کار سختی بود که با همکاری میان معاونت علمی و سازمان ملی استاندارد این مشکل برطرف شده است.
وی با اشاره به اهمیت استاندارد برای شرکتهای دانش بنیان گفت: هر یک از شرکتها و پژوهشگران طی شرایطی سخت و با صرف هزینههای زیاد محصولی را تولید میکنند اما هنگامی که میخواهد آن را به مرحله تجاریسازی برسانند در زیر استانداردها میشود و نمیتواند آن را دریافت کنند.
ستاری اضافه کرد: امروز با همکاری میان معاونت علمی و فناوری و سازمان ملی استاندارد گواهیهای انطباق بر مبنای استانداردهای داخلی صادر میشوند و دیگر نیازمند دریافت گواهینامه از کشور آمریکا نخواهیم بود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه گواهینامهها بر مبنای استاندارد ملی تضمین میشوند، یادآور شد: استانداردها را سازمان ملی استاندارد صادر میکند و مبنای آن موضوعات ملی و بینالمللی است.
انتهای پیام/