به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه با بیان اینکه انجیر کشت شده در این شهرستان از نوع سبز استهبان، ازمیر و محلی هستند بیان داشت: برداشت این محصول از اراضی این شهرستان آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه عمده انجیر در این شهرستان در بخش های سوسن و دهدز تولید می شود تصریح کرد: این محصول به میادین میوه و تره بار شهرستان، استان خوزستان و سایر استان های همجوار ارسال می گردد.
هنرمندیان اذعان داشت: انجیر این شهرستان علاوه بر تازه خوری بصورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر استفاده می شود.
مدیر جهاد کشاورزی ایذه متوسط تولید انجیر در هر هکتار را 6 تن برآورد کرد و افزود: پیش بینی می شود یک هزار و 620 تن از این محصول باغی در این شهرستان تولید شود.
این مقام مسئول آب و هوای منطقه ایذه را برای کشت انجیر مناسب است دانست و اظهار کرد: انجیر جز درختان نیمه گرمسیری است که به نوع مصرف آب و هوای گرم، مرطوب و یا خشک بستگی دارد.
انتهای پیام/گ