به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تابستان به فصل میوه های خوشمزه و رنگارنگ و به عنوان فصلی گرم که تنوع میوه آن فراوان، معروف است. اما در این بین برای لذت بخش تر کردن اوقات خود در این روز های گرم درست کردن عصرانه های خوشمزه می تواند راه حل بی نظیری باشد. به همین خاطر ما نیز در این خبر از باشگاه خبرنگاران جوان تصمیم گرفتیم "طرز تهیه کیک میوه های تابستانی" خوشمزه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه شوید.
آموزش طرز تهیه کیک میوه های تابستانی
در ابتدای کار لازم است مواد مورد نیاز برای طرز تهیه کیک میوه های تابستانی را تهیه و آماده کنید.
مواد لازم در طرز تهیه کیک میوه های تابستانی
- تعداد 4 عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده از هم جدا شوند)
- مقدار 120 گرم شکر نرم و دانه ریز
- یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
- مقدار 120 گرم آرد گندم
- یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 600 گرم خامه قنادی
- به مقدار لازم شیر کم چرب
- به مقدار لازم میوه های تابستان
مراحل طرز تهیه کیک میوه های تابستانی
- در شروع کار خود بایستی فر را بر روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنیم .
- در این مرحله در یک ظرف زرده تخم مرغ را همراه با وانیل و شکر هم می زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.
- سپس لازم است که سفیده های تخم مرغ را در یک ظرف جدا هم بزنیم تا کامل فرم بگیرد.
- در این مرحله ترکیب زرده و سفیده را با هم قاطی می کنیم .
- در این قسمت از طرز تهیه کیک میوه های تابستانی در یک کاسه بزرگ آرد و بکینگ پودر را الک و مخلوط می کنیم و بعد به مایه اضافه می کنیم و با لیسک کاملا مخلوط می کنیم.
- در مرحله ششم طرز تهیه کیک میوه های تابستانی کف قالب 22 سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و چرب می کنیم.
- بعد از چرب کردن قالب مایه کیک میوه را داخل قالب ها می ریزیم و اجازه می دهیم 30 الی 35 دقیقه در داخل فر بپزد.
- پس از پخته شدن کامل کیک آن را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شوند.
- بعد لازم است که کیک را از قالب خارج و از کاغذ جدا کنید.
- برای تهیه کیک میوه های تابستانی باید کیک پخته شده را به دو قسمت مساوی برش بدهیم .
- خامه قنادی را به مدت 10 دقیقه به صورت جدا با همزن برقی هم می زنیم تا فرم بگیرد.
- خامه فرم گرفته شده را داخل قیف می ریزیم .
- در ادامه طرز تهیه کیک میوه های تابستانی باید لایه اول کیک را توسط قلم مو با شیر کمی مرطوب کنیم.
- بعد خامه را طبق سلیقه مان روی لایه اول فرم می دهیم و لایه دوم کیک را روی آن قرار می دهیم.
- در مراحل پایانی کار نیز لازم است که دوباره توسط مقداری شیر کم چرب روی کیک را مرطوب کنیم و بعد خامه را بر روی لایه بکشیم .
- در مرحله پایانی نیز برش های میوه های تابستانی را برای تزئین کیک میوه های تابستانی استفاده کنیم . بهتر است قبل از سرو کیک را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدهیم.
به همین راحتی با برش کیک می توانید خوشمزه ترین و لذیذ ترین کیک میوه تابستانی را برای عصرانه خود میل کنید. امیدواریم توانسته باشیم به خوبی طرز تهیه کیک میوه های تابستانی را به شما آموزش دهیم. حتما برای یک بار هم که شده این عصرانه دلچسب تابستانی را برای خانواده و دوستان خود تهیه و نوش جان کنید.
هم چنین بخوانید:
انتهای پیام/
با دستور العمل پخت کیک میوه های تابستانی آشنا شوید