به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ غذاهای تند طعم لذیذی دارد اما اغلب افراد به دلیل عوارض بعدی از خوردن غذای تند اجتناب می کنند.
اخیرا برخی پژوهش ها نشان می دهند که مواد غذایی مانند فلفل برای بهبود علائم سرماخوردگی و کاهش وزن مفید بوده و حاوی آنتی اکسیدانها و ترکیبات موثر در کاهش سرعت رشد سلولهای سرطانی هستند.
غذاهای تند برای قلب مفید هستند و از آنجا که فلفل و غذاهای تند توانایی بدن را برای از بین بردن لختههای خونی افزایش میدهند، به همین دلیل به سلامت قلب کمک زیادی میکنند.
کاپسایسین موجود در فلفل با عوامل حمله قلبی در بدن، مبارزه میکند و امار سکته در افرادی که فلفل مصرف می کنند به طور چشمگیری کاهش می یابد همچنین این ماده سرعت رشد سلولهای سرطانی را کاهش میدهد.
در برخی کشورها که مصرف فلفل و غذاهای تند در آنها زیاد است، مانند هند و مکزیک، نرخ ابتلا به سرطان بسیار کمتر است.
انتهای پیام/