الهیار تصریح کرد: هدف از تشکیل و راه اندازی این گونه مراکز رفاهی حمایتی، ارتقاء منزلت اجتماعی فرهنگیان، افزایش طیب خاطر معلمان، تقویت رغبت و نه رخوت در میان جامعه پیشکسوتان، توجه به خلاقیت و هنر پیشکسوتان به عنوان تجلی ایده ها و نمود مهارت ها، اهتمام به روحیه امیدپروری در بین منابع انسانی و با تجربه تعلیم و تربیت بر شمرد.
الهیار در خصوص نقش پیشکسوتان آموزش و پرورش، افزود: از آنجا که تعلیم و تربیت، علم است و معلمی، هنر است؛ لذا هنرمندترین معلمین را پیشکسوتان، دانسته که با تجارب زیبا و گیرای خود توانسته اند شاگردانی یادگار و ماندگار، تربیت نمایند.
این مقام مسئول افزود: وزارت آموزش و پرورش با پیگیریهای جدّی در کوتاه مدت توانسته است در 5 استان کشور، باشگاه پیشکسوتان را راه اندازی کند.
وی تصریح کرد: تا پایان سال 1397 تعداد این مراکز رفاهی حمایتی را تحت عنوان باشگاه پیشکسوتان به10 مرکز، افزایش خواهیم داد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، اظهار کرد: با پیگیری های به عمل آمده در 3 لایه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت در راستای غنی سازی اوقات فراغت پیشکسوتان و بازنشستگان تعلیم و تربیت، سراسر کشور را به باشگاه پیشکسوتان، مجهز کرده و باشگاه رفاهی حمایتی پیشکسوتان، در استان های البرز، آذربایجان شرقی، تهران و چند استان دیگر به زودی در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.
وی افزود: این باشگاه ها به امکاناتی نظیر: اسکان و سوئیت های مناسب، تالار، رستوران، سالن اجتماعات، سالن ورزشی با تجهیزات مناسب، سالن مطالعه، کتابخانه، دفتر مشاوره، دفتر پزشک و سلامت، سالن کافی نت و اتاق استراحت مجهز می باشد.
شایان ذکر است مجموعه رفاهی مورد اشاره در 3 طبقه به مساحت 2600 متر مربع در منطقه 11 تهران واقع در خیابان کمالی، جنب مرکز آموزشی، رفاهی با ظرفیت 150 نفر ، آماده ارائه خدمت به بازنشستگان می باشد.
انتهای پیام/