مدیر کل امور بانوان استانداری تهران گفت: اگر قاضی برای کودکان بی هویت حکم صدور شناسنامه را دهد، شناسنامه صادر و اگر حکم ندهد، یک هویت ثانویه به این کودکان داده می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شارمی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری تهران در نشست کارگروه آسیب‌های اجتماعی خانواده که امروز(دوشنبه) برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در جلسه امروز در رابطه با هویت یابی کودکان بی هویت بحث شد که هدف ساماندهی کودکان بی هویت با کمک ثبت احوال بود و در صورتی که هویت این کودکان به هر دلیلی محرز نشود، با بررسی دو فرمت فیزیولوژیک و ثبت احوالی (سجلی) به شعبه دادسرای 25  امور حسبی ارجاع دهیم.

وی افزود: اگر قاضی برای کودکان بی هویت حکم صدور شناسنامه را دهد، شناسنامه صادر و اگر مجوزی صادر نشود، یک هویت ثانویه به این کودکان داده می‌شود.

شارمی گفت: در زمینه هویت یابی کودکان بی هویت فرمانداری‌ها، پلیس و دانشگاه علوم پزشکی مسئولیت‌هایی دارند که برای شناسایی این کودکان باید عمل کنند.

وی در خصوص بیمه کودکان بی هویت و معتادان متجاهر افزود: با بیمه سلامت در این زمینه مذاکراتی صورت گرفته است تا حق بیمه این کودکان را تقبل کند.


بیشتر بخوانید:۹۵ درصد زنان معتاد تمایلی برای ترک ندارند/ ترک اجباری در خصوص زنان جواب نمی‌دهد


مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری تهران در رابطه با اهمیت مشاوره در ترویج فرهنگ خانواده گفت: مشاوره خانواده در تمام زمینه‌ها یکی از نیازهای اصلی جامعه امروز است که جامعه روان پزشکان و بیمه سلامت طرحی را به شورای عالی استان در این زمینه ارائه کرده است.

وی ادامه داد: طرح ارائه شده در خصوص تقبل بخشی از هزینه‌های مشاوره برای خانواده‌ها بود که امیدوار هستیم این طرح به زودی اجرا شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار