به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ رضا زینیوند، در جلسه ستاد بزرگداشت امامت و ولایت که در دفتر نماینده ولی فقیه لرستان اظهار داشت: غدیر عزت و اقتدار شیعه است و محور این عزت نیز امامت است، غدیرندا و پیام رسول خدا به بشریت هم برای تکمیل دین خدا و هم تکامل جامعه بشری است و گرامیداشت ایام و اعیاد غدیر و دهه ولایت به نوعی دریافت پیام الهی و لبیک به ندای رسول الله و اهمیت و جایگاه این روز است.
وی با بیان اینکه حضرت رسول (ص) محور وحدت همه مسلمین و بشریت است؛ افزود: ندای حضرت پیامبر اکرم (ص) برای همه بشر است و لبیک به آن وظیفه هر انسان آزادهای به ویژه مسلمانان است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان غدیر را نطقه عطفی در تاریخ بشریت دانست و عنوان کرد: غدیر به لحاظ اعتقادی محور وحدت است و هر انسان کمال گرایی گمشده خود را در غدیر و واقعه غدیر پیدا میکند.
وی با بیان اینکه غدیر از شعائر اسلامی ماست، بیان کرد: غدیر واقعهای است که منشا تحول و دگرگونی در جامعه است و چراغ و نمادی است که در مسیر زندگانی با نگاه کردن به آن راه کمال را میجوییم.
زینیوند گفت: حکومت سالیان سال از دامن شیعه برچیده شد و با استقرار نظام جمهوری اسلامی این حکومت دوباره به دامان شیعه برگشت و امروز این فرصت خوبی است که ما به ندای رسول لبیک بگوییم و این ایام را به نحو شایستهای گرامی بداریم و هم در ترویج فرهنگ غدیر تلاش کنیم.
وی تصریح کرد: شعار محوری غدیر در دهه ولایت و امامت امسال لبیک یا رسول الله است و برنامههایی برای این ایام به صورت سراسری تدوین شده و یکی از این برنامهها تقارن این دهه با هفته دولت است که با توجه به شرایط کشور میطلبد که در دهه ولایت برنامههای هفته دولت را با تعامل و هماهنگی پررنگتر برگزار کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اعتقاد و علاقه قلبی مردم به برگزاری دعای عرفه، خاطرنشان کرد: از این فرصت میتوان در دهه ولایت به خوبی استفاده کرد، میلاد امام هادی (ع) و میلاد امام موسی کاظم (ع) و دو عید قربان و قدیر را داریم که جلوه خاصی را به برنامههای این دهه خواهند داد.
وی اظهار داشت: در طول دهه ولایت و امامت برنامهای تدوین شده و مهمترین و محوریترین برنامه جشن متمرکز دهه ولایت در شب قبل از روز غدیر است که تلاش میشود جشن باشکوهی برگزار شود.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: سیاست اصلی امسال در بنیاد بین المللی غدیر جلب مشارکت حداکثری مردم است، مردم باید سهم بیشتری در مسئولیتها داشته باشند و باید سهم بیشتری را در آن به جوانان و بانوان اختصاص دهیم.
وی افزود: عمومیت بخشیدن به واقعه غدیر در بین عموم مردم همچون روزهای تاسوعا، عاشورا و نیمه شعبان بسیار اهمیت دارد و باید به سمتی برویم که برپایی جشن غدیر در بین مردم به صورت خودجوش انجام شود. ترکیب برنامهها با محوریت فرهنگ سازی آداب غدیر، پایبندی به سیاستهای نظام و مطرح کردم امام علی (ع) محور وحدت ماست.
زینی وند خاطرنشان کرد: جلب مشارکت مردم و اطعام به همسایگان به صورت خودجوش در محلات در دستور کار باید قرار گیرد، راهپیمایی و اجتماع بزرگ غدیر در سطح شهرستانها برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به برگزاری مسابقه بزرگ غدیر توسط صدا و سیما، تصریح کرد: کمپین سپاس و تشکر از رسول الله به خاطر هدیه غدیر به بشریت از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: استانداری، اتاقهای بازرگانی نیز باید در تعامل برای برگزاری مناسب این برنامهها باشند و کانونهای فرهنگی مساجد به عنوان ۲۴ هزار پایگاه فعال در سراسر کشور با توجه به وجود دو میلیون نفر در این کانونها باید فعال شوند، بهداشت و درمان نیز در روز عید غدیر ویزیت رایگان در نماز جمعه داشته باشد، سازمان تبلیغات هم هیئتها را باید برای برنامههای این دهه فعال کند.
انتهای پیام/د