پیری رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، در بازدید از واحد پرواربندی شهر نگور بندر چابهار گفت: سالانه ۹۰ هزار تن گوشت قرمز در چهار دوره پرواربندی در این استان تولید میشود که در تنظیم بازار گوشت کشور نقش بسزایی دارد.
وی گفت: هم اکنون ۲ هزار راس دام در این استان که پرواربندی شده آماده کشتار و عرضه به بازار مصرف است.
پیری افزود: هم اکنون ۱۳ کشتارگاه و ۴۲ واحد بسته بندی گوشت در استان فعال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در ادامه گفت: بزرگترین واحد پرورش شترمرغ کشور در شهرستان چابهار در حال احداث است که با آغاز فعالیت آن میتوان گوشت زیادی را در این منطقه تامین کرد.
وی تصریح کرد: این واحد باظرفیت ۲۳ هزار قطعه شترمرغ پرواری و ۷۰۰ قطعه شتر مرغ مولد در زمینی به مساحت ۷۳ هکتار در حال احداث است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان افزود: ۲۱ هکتار برای ایجاد امکانات پرورش شترمرغ و مابقی برای صنعت گردشگری در نظر گرفته شده است.
وی گفت: ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای تسریع در روند اجرایی کار به این طرح اختصاص یافته است و یک هزارنفردرمرحله اول این طرح مشغول بکارخواهند شد.
پیری افزود: با راهاندازی کامل این طرح ظرفیت پرورش شترمرغ در استان از ۲ هزار قطعه به ۲۵ هزار و ۷۰۰ قطعه افزایش مییابد.