به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: بخشی از عملکرد این اداره کل در حوزه صنایع دستی و بومگردی به عنوان مصداق اقتصاد مقاومتی با شرح وظایف بسیج سازندگی ارتباط بسیار نزدیکی دارد.
وی گفت : تسهیلات روستایی یک فرصت استثنایی برای افرادی است که در جامعه روستایی به آن نیازمند هستند. در بخش جمعیت تحت پوشش بسیج سازندگی امکان تعریف پروژهها و برنامهها به ویژه در بخش صنایع دستی، بومگردی و مراکز خدمات بین راهی وجود دارد.
بالایی ادامه داد: بر اساس این تفاهمنامه، میتوان برای نیازسنجی جامعه تحت پوشش بسیج سازندگی از محل تسهیلات ارزان قیمت روستایی، بدون محدودیت در حوزه کارگاههای صنایع دستی اقدام کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه، منطقه اورامانات را به عنوان یکی از ظرفیتهای بی بدیل به منظور توسعه صنایع دستی و بوم گردی این استان معرفی کرد و گفت: «با کمک بسیج سازندگی میتوان نیروهای توانمند را شناسایی کرده و در راستای کمک به اشتغال روستایی به کار گرفت.
وی همچنین طرح کارورزی را فرصتی بسیار مناسب برای اشتغال نیروهای تحصیل کرده و جویای کار دانست و گفت: «تحصیل کردهها میتوانند ضمن کسب آموزشها و تجارب لازم، توان خود را به بازار کار ارائه کنند.
حسین قبادی یصیر مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه، گفت: بسیج سازندگی در حوزه اشتغال سه اقدام را در دستور کار دارد که شامل آموزش، ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی و پرداخت تسهیلات است.
وی با اظهار خرسندی از همکاری با میراث فرهنگی، گفت: با استفاده از ارتباطات و ظرفیت پایگاهها و گروههای جهادی میتوان به هم افزایی، شناسایی و اجرای طرحها کمک کرد.
قبادی یصیر ادامه داد: گروههای جهادی با یک رویکرد جدید در مناطق جغرافیایی فعالیت میکنند که علاوه بر کار عمرانی مباحث آموزشی و ترویجی را نیز دنبال میکند.
وی با بیان اینکه تسهیلات روستایی ظرفیت بسیار خوبی است که از آن استقبال میکنیم، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با استفاده از ظرفیتهای بین بخشی به افزایش اشتغال و بهبود شرایط اقتصادی جامعه روستایی کمک کنیم.
انتهای پیام/د