به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛ احمد شافعی معاون فرماندار تربت جام گفت:: به لحاظ انتقال بیماری بین انسان و دام شهروندان از
ذبح سنتی احشام درمنازل خوداری کنند و حیوان قربانی را برای ذبح به کشتارگاه ببرند یا با هماهنگی اکیپهای گشت سیارنسبت به ذبح بهداشتی اقدام کنند.
وی تصریح کرد: شهرداری نسبت به تعیین چند مکان برای
عرضه احشام اطلاع رسانی کند تامردم برای خرید به همان مکانها مراجعه کنند.
معاون فرماندار خاطرنشان کرد: پروژه کشتارگاه صنعتی که با هزینه ۸۰ میلیارد تومان به مرحله بهره برداری رسیدو به صورت آزمایشی فعالیت دارد قابلیت خوبی برای شهرستان است که توسط بخش خصوصی اجرایی شده است.
شافعی افزود: در ایام
عید قربان چند هزار دام در تربت جام ذبح میشود که به گفته مسئول کشتارگاه در سال گذشته فقط تعداد ۱۷۰راس دام برای ذبح به کشتارگاه آوردند ومابقی به صورت سنتی در منازل ذبح شده است و احتمالا امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام//ز. ج.
معاون فرماندار تربت جام:
شهروندان از ذبح سنتی احشام درمنازل خوداری کنند