عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از تدوین طرح افزایش قدرت خرید مردم و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی در مجلس خبر داد.
محمدرضا تابش عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه بسته دوم ارزی دولت در کنار ایجاد بازار ثانویه و تقویت سامانه نیما توانسته تعادل و توازنی را در بازار سکه و ارز به وجود بیاورد گفت: اکنون میزان عرضه ارز در سامانه نیما به مراتب بیشتر از میزان ارز خریداری شده است.
وی افزود: به دلیل آنکه فعالان اقتصادی و مردم انتظارشان این است که قیمت ارز پایین بیاید، خیلی بازار معاملات ارز در سامانه نیما رایج نشده است، اما مردم و فعالان اقتصادی باید بدانند که قیمت دلار باتوجه به محدودیتهای اعمال شده علیه ایران و افزون شدن بیشتر آن، خیلی پایین نخواهد آمد.
عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار تصریح کرد: فعالان اقتصادی و مردم باید از دستیابی به دلار با قیمتهای قبلی صرف نظر کنند و به وضعیتی که اکنون حاکم میشود، اعتماد کنند.
نماینده مردم اردکان تاکید کرد: فعال شدن دوباره صرافیها، بازگشایی سپردههای ارزی توسط بانکها، تغییرات در ثبت سفارشات و اعلام کالاهای اساسی و ... از جمله اقداماتی خوبی است که انجام شده و مردم باید به سامانه نیما اعتماد کرده و ارز مصرفی خود را از آنجا تامین کنند.
تابش با تاکید بر اینکه افزایش قدرت خرید مردم و پول ملی از مواردی است که دولت باید به آن اهتمام داشته باشد بیان کرد: ما در حال تدوین طرحی با عنوان افزایش قدرت خرید مردم و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی هستیم که به زودی آن را تقدیم هیئت رئیسه خواهیم کرد تا دولت موظف و مکلف به اجرای این موضوع به ویژه نسبت به اقشار ضعیف جامعه شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نظارت بر بازار و عملکرد فعالان اقتصادی را از اقدامات مهم دیگر توسط دولت دانست و گفت: حال که ارز مورد نیاز به ویژه درباره کالاهای اساسی در اختیار فعالان اقتصادی قرار میگیرد، دستگاههای نظارتی باید با رصد کامل بر بازار و حساب کشی، ضمن حمایت از آنها در هر کجا که کمبود یا تخلفی انجام میشود هم ورود کنند تا در حوزه کالاهای اساسی کمبودی نداشته باشیم.
وی اظهار کرد: به طور مثال در حوزه طرح تحول سلامت دولت باید تا پایان سال 3500 میلیارد تومان پرداخت کند که اکنون 3 هزار میلیارد تومان آن را پرداخت کرده و این موضوع بدان معنا است که تامین داروی مورد نیاز و وسایل و تجهیزات پزشکی و سلامتی مردم بسیار حائز اهمیت بوده و زودتر از موعد بودجه آن پرداخت شده است، لذا ما دیگر نباید با وجود دستگاههای نظارتی در این حوزه دچار مشکل باشیم.
انتهای پیام/
کی؟ چه زمان؟ ما قشر ضعیف بیچاره شدیم.
چقدر بده آدم جزء قشر ضعیف باشه
خوش به حال اونهایی که درآمد خوب دارند چون دیگه مثل ما اینقدر غضه نمی خورن