به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین ثوری رئیس فدراسیون بوکس کشورمان در نشستی خبری درباره عملکرد تیم ملی در بازیهای آسیایی جاکارتا گفت: نمیخواهم کسی را مقصر جلوه دهم، اما ما در بوکس عقب ماندگی تاریخی داریم، کشورهایی مانند ازبکستان، قزاقستان و تایلند سرمایه گذاریهای خوبی در بوکس کرده اند، اما ما از این تغییرات غافل شده ایم. معمولا افتخارآفرینیهای بوکسورهای تیم ملی در اوزان ۸۱، ۹۱ و +۹۱ کیلوگرم اتفاق میافتد که با توجه به حذف شدن این وزنها، تیم ایران نتوانست مدالهای خوبی کسب کند، گرچه اگر این اوزان هم در مسابقات بود بازهم اتفاق بزرگی رقم نمیخورد. ما در این رقابتها با وزنهای ۴۹، ۶۹ و ۷۵ کیلوگرم شرکت کردیم. در ابتدا دوستان زیادی اذعان کردند که این تیم موفق نخواهد شد نتیجه خوبی بگیرد، اما ما با همه توان وامکانات تیم را حمایت کردیم.
رئیس فدراسیون بوکس ادامه داد: کادرفنی که برای این تیم در نظر گرفته شده بود از بهترینها بود، اکبر احدی (سرمربی) بهترین فرد برای سرمربیگری تیم ملی است. ما قبل از اعزام سعی کردیم پاداش و حقوق اعضای تیم را کامل بپردازیم تا تیم با انگیزه و روحیه در این مسابقات حاضر شود.
ثوری افزود: تیم ملی ازبکستان که در ۷ وزن این مسابقات شرکت کرده بود در بخش مردان ۵ طلا گرفت، فاصله زیادی با تیم ایران از لحاظ عملکرد فنی و نفوذی دارد که همین موضوع باعث افزایش تعداد مدالهایشان در بوکس شده است. البته تیم ما در مسابقات تدارکاتی عملکرد فوق العادهای داشت که باعث بالا رفتن انتظارات از بازیکنان شد.
ثوری اظهار کرد:من مقصر اصلی همه نتایح تیم ملی بوکس هستم. قبل از اعزام تیم ۷ ماه اردوی آماده سازی بود که یک ماه به تعطیلات نوروز و ۲ - ۳ ماه آن هم به حواشی گذشته و در این مدت فکر ما مشغول بوده، اما مهم این است که تیم با همه توان عرق ریخته و تلاش کرده است.
ثوری در مورد بوکسورهای اعزامی گفت: شاهین موسوی با قهرمان المپیک و جهان مبارزه کرد و نتیجه را باخت، احمدی صفا و کاظمی زاده نیز در باختشان کمی سلیقه داور دخالت داشت، گرچه دوست ندارم داوران را مقصر جلوه دهم و بگویم وقت کشی شده است.
ثوری در واکنش به این که ورزشکاران کینگ بوکسینگ کار بوده اند گفت: این که بگوییم، چون رشته شان در گذشته چیز دیگری بوده دلیل خوبی نیست که بگوییم نباید در رشته بوکس به جاکارتا اعزام میشدند، درحالی که بوکسورهای ما افتخارات زیادی در مسابقات کسب کرده بودند.
ثوری با بیان این که احدی مدیر تیمهای ملی شد افزود: ما برای انتخاب سرمربی تیم ملی رزومه سرمربیهای خوب دنیا را تهیه کرده ایم و به زودی با آنها وارد مذاکرات خواهیم شد اگر شرایط ما پذیرفته شود، خبرهای خوبی خواهید شنید.
ثوری گفت: فیلمی که از من در فضای مجازی مبنی بر ضعفم در صحبت کردن به زبان انگلیسی با رئیس فدراسیون جهانی پخش شده، یک شیطنت و حرفهایم به صورت دست و پا شکسته به یکدیگر وصل و پخش شده است، در این جلسه با غفور رئیس فدراسیون جهانی صحبت کرده ام، نتیجه این جلسه خوب بود و در مورد گذشته و آینده بوکس ایران، لباس طراحی شده برای تیم ملی بوکس بانوان و بسیاری دیگر از موضوعات گفتگو شد. همه موضوعات مکتوب به فدراسیون جهانی ارائه شد. او در مورد یادگیری زبان انگلیسی نیز افزود: به شما قول می دهم در ۴ سال آینده زبان انگلیسیم را تقویت خواهم کردم.
ثوری در واکنش به صحبتهای احدی مبنی بر تشکیل شورای فنی افزود: در همین هفته یا ابتدای هفته بعد اعضای این شورا برای ساماندهی به وضعیت تیم ملی بوکس تشکیل خواهد شد. همه این افراد باید در حوزه بوکس تحصیل کرده و سابقه داشته باشند که البته سن شان هم کم خواهد بود و پیرترینشان ۴۵ سال خواهد داشت.
ثوری خاطر نشان کرد:با توجه به این که ماموران حراست در سفر به مجارستان همراه تیم نبودند ما یک فرد را به عنوان سرپرست تیم با خودمان به مسابقات بردیم که از این پس تلاش می کنیم چنین اتفاقی نیفتد و افراد خارج از کادرفنی به مسابقات اعزام نشوند.
ثوری با اشاره به اختصاص یک سهمیه بوکس جوانان در المپیک آرژانتین گفت: فدراسیون جهانی در خواست ما را پذیرفت و سید سجاد موسوی نماینده کشورمان در وزن منهای ۸۱ کیلوگرم این رقابتها خواهد بود؛ و بسیار امیدواریم که بتواند در این مسابقات مدال بیاورد.
ثوری در پایان گفت: یک مسابقه بین المللی در چابهار برگزار خواهد شد که زمان دقیق آن معلوم نیست، ما برای برگزاری این مسابقه در جاکارتا با برخی از کشورها صحبت کردیم. البته ما با چند حامی مالی هم مذاکره کرده ایم، اما برخی از دوستان با حامی مالی های تماس میگیرند و میگویند سمت بوکس نرو!
بیشتر بخوانید: اصلیترین چالش بوکس مسائل اقتصادی است
غایب بزرگ بوکس در بازیهای آسیایی
انتهای پیام/