آغاز عملیات ساخت فاز یک پروژه توسعه بیمارستان امام خمینی (ره) نقده در زمینی به مساحت بیش از ۱۰ هزار متر مربع در ۴ طبقه و با دارا بودن ۱۴۱ تخت بستری، ۸ اتاق عمل، آزمایشگاه، استریل مرکزی، بخشهای مرکزی و مراقبتهای ویژه با اعتبار بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال یکی از طرحهایی است که با حضور وزیر بهداشت امروز مراحل عملیات ساخت آن شروع به کار کرد.
وزیر بهداشت همچنین با حضور در محل احداث بیمارستان خیریه نقده ضمن بازدید از روند پیشرفت ساخت این بیمارستان گفت: این بیمارستان در حال تجهیز است و تلاش داریم تا در چند ماه آینده ساخت آن به اتمام رسیده و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
در ادامه وزیر بهداشت با سفر به شهرستان محمدیار پایگاه سلامت لاله این شهرستان را در زمینی به مساحت یک هزار متر مربع و با زیربنای ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع افتتاح کرد.
این پایگاه که از پروژههای ۵۳۳ گانه بهداشتی درمانی است با مشارکت وزارت بهداشت، استانداری آذربایجانغربی و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با تحت پوشش قرار دادن حدود ۱۰ هزار نفر خدمات پزشکی، مراقبت سلامت، مامایی و واکسیناسیون ارائه میکند.
بوکان، مقصد بعدی ظهر یکشنبه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بود.
قاضی زاده هاشمی در این شهرستان در مراسم کلنگزنی بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی این شهرستان گفت: تلاش داریم تا با ساخت این بیمارستان، تعداد تختهای بستری این شهرستان را به ۴۵۰ تخت افزایش دهیم تا این سرانه به حد مطلوب نزدیکتر شود.
وی افزود: در ابتدا طرح و نقشه ساخت این بیمارستان ۱۰۰ تختخوابی بود که پس از بررسیهای صورت گرفته و نیاز منطقه این تعداد به ۲۰۰ تخت افزایش پیدا کرد که با توجه به نوسانات نرخ ارز ساخت این بیمارستان به تامین مالی ۲۰ میلیارد تومانی نیازمند است.
وزیر بهداشت همچنین در شامگاه روز گذشته با ورود به مهاباد چند طرح مهم بهداشتی سلامتی را کلنگزنی و افتتاح کرد.
کلنگزنی بیمارستان اورجینال ۳۵۰ تختخوابی اولین پروژهای بود که قاضیزاده هاشمی در واپسین ساعات امروز در محل احداث آن حضور داشت.
مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی فرهنگیان، افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی، مرکز سرطانشناسی و همچنین اورژانس جدید مهاباد از جمله پروژههایی بود که وزیر بهداشت در مهاباد افتتاح کرد.
قاضیزاده هاشمی در مراسم افتتاح این پروژهها گفت: از اولین روز سفر بنده پروژههای متعددی در آذربایجانغربی کلنگزنی و افتتاح شده و با تصویب دانشکده پرستاری شهرستان مهاباد قرار بر این است که یکی از قطبهای مهم پزشکی در این شهرستان ایجاد شود و این مهم گامی در راستای تحصیل در گروههای مختلف پزشکی در شهرستان مهاباد است.
وی ادامه داد: تشکیل این دانشکده علاوه بر ارتقاء دانش پزشکی، موجب ایجاد سایر دانشکدهها در رشتههای مختلفی همچون جراحی قلب، چشم، مغز و سایر رشتههای پزشکی خواهد شد که علاوه بر این شهرستان، سهم بسزایی در خدمات رسانی به شهرهای همجوار نیز خواهد داشت.
وزیر بهداشت همچنین گفت: در حال حاضر ۱۱۰ هزار نیروی قراردادی و شرکتی در سیستم بهداشت و درمان کشور در مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستانهای کشور مشغول به کار هستند که تلاش داریم تا با تبدیل وضعیت کاری این افراد تا حدودی آرامش خیال این نیروها را تامین کنیم.
قاضیزاده هاشمی خاطر نشان کرد: تلاش داریم تا در مهاباد تمامی امکانات لازم بیمارستانی را در سطح عالی فراهم کرده تا دیگر نیاز به اعزام هیچ بیماری به مرکز استان نباشد.
وی همچنین گفت: در آذربایجانغربی در طول چند سال اخیر اقدامات مناسبی در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است و امروز نیز با کلنگزنی بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی مهاباد ساخت یکی از بزرگترین پروژههای بهداشتی استان به اجرا در خواهد آمد.
وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی افزود: ایجاد یک قطب پزشکی در مهاباد تصمیمی است که وزارت بهداشت برای این شهرستان در نظر گرفته و لازم است که اعتبارات مورد نیاز احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی این شهرستان که برای ساخت و تجهیز آن به ۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، همه ساله در ردیف بودجه وزارت بهداشت قرار گیرد تا این پروژه عظیم نیز همچون برخی پروژهها به فراموشی سپرده نشود.
قاضیزاده هاشمی در ادامه به وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت دارو و درمان در کشور تحت کنترل قرار دارد و تلاش بر این است که تا پایان مهر ماه، دارو و تجهیزات پزشکی تامین شود، که البته این مسئله در خصوص برخی داروهای خارجی که مشابه تولید داخل آن وجود دارد متفاوت است، زیرا دولت به منظور حمایت از تولید داخل و کنترل خروج ارز از کشور، هیچ ارز دولتی را برای واردات این اقلام تخصیص نمیدهد.
انتهای پیام /پ