به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛این مقاله در مجلهNephrology Dialysis Transplantation منتشر شده است.
در این تحقیقات که از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۱ صورت گرفته است ، ۴۸۶۳ نفر که به مشکلات کلیه ای مبتلا بودند ، شرکت داشتند. دانشمندان سطح روزانه مصرف کافئینی را که در قهوه، چای و سایر نوشیدنی های غیر الکلی وجود دارد را اندازه گیری کردند و همچنین وضعیت سلامت داوطلبین تا ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۱ بررسی شد.
طی ۶۰ ماه ، ۱۲۸۳ نفر فوت کردند. ضمن اینکه ، آن افرادی که بیشترین مصرف کافئین را داشتند خطر مرگ زودرس آنها تا ۲۲ درصد در مقایسه با فرادی که کمتر از ۲۸.۲ میلی گرم کافئین در روز مصرف می کردند، کمتر بود.
منبع:اسپوتنیک
انتهای پیام/