کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره رژیم غذایی مناسب فصل پائیز، گفت: تنوع و تعادل در مصرف مواد غذایی و استفاده از تمام گروه های غذایی شامل غلات، پروتئینها، میوه، سبزی و لبنیات مهم ترین نکته برای تغذیه در فصل پائیز است.
وی افزود: ویروس ها، آلودگی هوا و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی باعث اکسیدانی شدن بدن می شوند؛ پس برای پیشگیری از بیماریهای ویروسی باید سیستم ایمنی بدن را با مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان تقویت کرد.
صمدپور بیان کرد: انواع ویتامین ها به خصوص ویتامین C که به وفور در سبزیجات و مرکبات یافت میشود از بهترین آنتی اکسیدانها هستند، همچنین مصرف روزانه 2 یا 3 عدد گردو به همراه نان سبوس دار در وعده صبحانه خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن انواع سوپ از جمله سوپ مرغ و اضافه کردن کمی آبلیموی تازه که حاوی ویتامین C است علاوه بر اینکه باعث جذب آهن می شود، سرماخوردگی را هم بهبود می بخشد.
وی اظهار کرد: در اکثر موارد سرماخوردگی با مصرف مایعات فراوان، سوپ، انواع آبمیوه های حاوی ویتامین C و استراحت کاملا بهبود پیدا میکند و نیازی به درمان آنتی بیوتیکی نیست.
صمدپور گفت: ویروسها از طریق استنشاق و پوست وارد بدن انسان میشوند، پس شستن دست ها قبل از صرف غذا موجب پیشگیری از بیماری می شود.
وی افزود: تغییر ناگهانی درجه حرارت، باعث فعال شدن ویروس های موجود در بدن و بروز بیماریهای ویروسی میشود؛ پس باید با پوشیدن لباس کافی در فصل پائیز دمای بدن در حالت تعادل نگه داشته شود.
انتهای پیام/